Kintsugi Retreat

Verbinding met jezelf naar reunion


De Kintsugi Retreat is de retreat waar je met jezelf in verbinding gaat. Waar je als tweelingziel, nieuwetijdsgeliefde, soulmate of lichtwerker jezelf op nummer één gaat zetten. Want in deze retreat gaat het niet over de andere, niet over hem of haar, niet over jullie connectie, jullie verhaal, nee, tijdens de Reunion Retreat maak je opnieuw kennis met jezelf, je maakt contact met je ziel, met je lichaam verbonden aan je kracht enin verbinding met je innerlijk kind.

De retreat is gericht op de hartverbinding met jezelf, de connectie maken vanuit je sacrale chakra, het bekkengebied, naar je hartchakra. Het is ook gericht op het loslaten van overtuigingen en patronen die al generaties lang in jouw familielijnen vastzitten.

De uiteindelijke verbinding brengt het vrouwelijke en het mannelijke helemaal in balans. Het geeft je rust, overgave, maar ook zicht op jouw missie en passie. En, als je jouw leven in balans hebt, je geluk ervaart, dankbaar bent, onvoorwaardelijke liefde voelt voor jezelf en voor alles wat leeft, zowel mens als natuur, dan is de reunion met jezelf gemaakt, en de reis naar binnen voltooid.  


De ontmoeting

Voor de meesten was het ontmoeten van je zielsverwant; je tweelingziel of nieuwetijdsgeliefde, de twin flame of twin rays, een slag bij heldere hemel. Je had toch alles goed op de rit, je relatie of het single zijn, je gezin, je was tevreden met je werk, had een fijn en overzichtelijk leven. En toen ontmoette je degene die alles op de kop zette. Er was na de ontmoeting niets anders waar je nog aandacht. Het voelde als een herkenning uit een vorig leven. Voor jou tenminste, jouw tweede helft voelde misschien wel een click, maar jij kwam er achter dat het een speciale ontmoeting was, dat deze ontmoeting gelabeld was als tweelingziel, twin flame, zielsliefde, enz. want je werd gepusht om te zoeken naar de reden of het waarom van het gevoel wat deze ontmoeting bij jou teweeg bracht. Alle bronnen zocht je na, op internet, in boeken, bij coaches, bij lotgenoten, het beheerste uiteindelijk je dagelijkse leven en je denken. Er was na de ontmoeting niets anders waar je nog aandacht. Het was zeker geen aardse verliefdheid, het ging gewoon tegen elke logica in. Het voelde meer als een onvoorwaardelijke liefde, die je kent als de liefde tussen ouder en kind. 

Jouw omgeving begreep jou niet meer en jij jezelf al helemaal niet. Vaak genoeg vroeg je je af wat jou was overkomen? En als je deze ontmoeting al een beetje kon begrijpen, wist je niet dat het ergste nog moest  komen. 

 

Na de eerste kennismaking en de honeymoon fase kwamen er scheurtjes in jullie relatie, je wilde het allemaal vasthouden, de andere daarentegen zette jou steeds verder op afstand. Er was angst, bij jullie allebei. En zonder dat je het zag aankomen, werd je gekwetst door de andere en was de relatie voorbij. Tenminste dat lijkt zo, want pas dan begint een proces van aantrekken en afstoten, allemaal bedoeld om je patronen en overtuigingen los te laten. Volledig te onthechten van alles wat eerst zo belangrijk leek in je leven. Je moest werken aan een complete transformatie van het openen van je hart, het koesteren van je innerchild, tot de liefde, onvoorwaardelijke liefde, voor jezelf. 

Dit is een reunion met jezelf, die begint met een ontmoeting tussen zielsverwanten, maar het uiteindelijke doel is de verbinding met jezelf, met je ziel, getriggerd door de ander maar een groeiproces voor en door jezelf. Velen hebben ervan gehoord of over gelezen, maar weinigen hebben het zelf ervaren. 

  


Herken jij je hierin?

In de rustperiode na mijn tweelingziel, een katalysator, stond hij op mijn terras. Tijdens onze eerste koffie waren we al in een heel open gesprek met elkaar, eerlijk, zonder oordeel en zonder remming.

We stonden op dezelfde manier in het leven, hadden dezelfde ervaringen, herkenden en zagen elkaar, we waren man en vrouw, de zon en de maan, yin en yang, het was een ontmoeting ‘made in heaven’. 

Dat was het zeker, maar met het doel dat we onze blokkades in onszelf zouden aanpakken. Want hij triggerde mij in mijn angst voor mannen, opgelopen in mijn jeugd. Ik schoot in die angst en blokkeerde. Andersom triggerde ik hem met mijn vrouwelijke directheid en intense energie, waardoor hij zich onzeker voelde, zijn verlatingsangst weer boven kwam, en zich daarop terugtrok. 

Slecht een paar maanden heeft het contact in real life geduurd, waarna van beide kanten de deur op slot ging. Maar toen begon mijn persoonlijke groeiproces, want dat is het. Het is geen fluffy roze liefdesverhaal, het is hard werken door je patronen en blokkades heen, het is the dark night of the soul, de overgave en het creëren van zelfliefde. 

Waardoor je gelukkig bent met mezelf, autonoom en authentiek, en in contact leeft met je hart en de natuur, je ervaart jezelf eindelijk in balans. - Tamara xxx

 


In balans

Als je nu je zielsverwant hebt ontmoet, zijn je vrouwelijke- en mannelijke energie bijna in balans. Je leeft met de ervaring en het zielsweten dat de liefde niet buiten jezelf staat en dat je geen relatie nodig hebt om je compleet te voelen. Na een ontmoeting met je zielsliefde is het de kunst om je leven te blijven leiden, zoals je dat al deed voordat je hem of haar ontmoette. Jullie beiden hebben een heel zelfstandig leven, kunnen goed alleen zijn en hebben niemand nodig om gelukkig te zijn. Bij elkaar creëren jullie samen een hoge, liefdevolle energie, en zitten in een bubbel, omringd door zacht licht, voor iedereen zichtbaar. Maar dit houden jullie niet lang vol. Ons lichaam is dat niet gewend om in zulke hoge energieën te verblijven. Dat heeft het nodig om te aarden. Als ieder dan weer teruggaat naar zijn of haar eigen leven, moeten jullie weer balanceren in de eigen energie. Het gebeurt dat jullie dagen achter elkaar geen contact hebben, wel voelen jullie alles van elkaar, maar hebben het ook nodig om de triggers die jullie bij elkaar omhoog halen te herkennen, te doorleven en los te laten. Tenslotte hebben we allemaal een verleden en een rugzak.

 

Het non-contact vereist vertrouwen, het kost inspanning om de mind te sussen. Jullie hart weet wel hoe het zit, want vanaf het eerste moment is er al een hartsverbinding, dat alleen maar sterker wordt. En als jullie naar het hart luisteren, is er geen angst of wantrouwen, dan is er alleen maar liefde, onvoorwaardelijke liefde. Maar de mind, ons ego, het innerlijke kind vertelt een heel ander verhaal, dat wil ons beschermen voor eerdere kwetsuren. En om die te sussen, om die verhalen te doorvoelen en los te laten, dat is ons groeiproces, de reunion met onszelf.

 

In union zijn gaat over alle grenzen en door alle patronen, fysiek en energetisch. Jullie hebben een innerlijke zielsverbinding en gelijktijdig leren jullie om te onthechten van elkaar. Het is liefhebben in vrijheid, waarbij je de ander mag vasthouden in het hart, maar fysiek moet leren loslaten, omdat je dat nodig hebt voor de transformatie. Jullie dagen elkaar uit om te voelen en waar te nemen zonder oordeel en afremming. Waarbij jullie leren te vertrouwen in jezelf en in elkaar te krijgen. Jullie innerchilds reiken naar elkaar uit om te spelen, om te genieten van elkaar en van het leven. En dat alles in vrijheid.

 


Want jouw hart klopt

Tijdens de Kintsugi Retreat helpen we jou om je laatste blokkades en patronen los te laten. Uit eigen ervaring met onze zielsverwant en door ons coachingswerk weten we wat je nodig hebt om helemaal in jezelf te landen. Om de creatieve kracht uit je bekkengebied te halen. Om vertrouwen te voelen in je hart, om naar je lichaam te luisteren, en om je mind te sussen. 

Jij en elke lichtwerker, tweelingziel en nieuwetijdsgeliefde is hier op de aarde gekomen om haar of zijn missie te lopen. Om de passie te voelen en door te geven, zodat er nog meer mensen hun hart gaan volgen.

Na de Kintsugi Retreat is er weer ruimte om een nieuwe weg in te slaan, om een pad te kiezen wat jou energie geeft, waarvan jouw ogen gaan glinsteren, je onderbuik van gaat gloeien en je hart nog harder van gaat kloppen. Dat is het pad waarop we jou willen zetten en wat we jou willen meegeven tijdens de Kintsugi Retreat.