Gastenboek


 

Wat LEUK dat JE HIER JOUW KINTSUGI ERVARING WILt DELEN.


Commentaren: 49
 • #49

  Hansje (maandag, 08 april 2024 08:26)

  Voor de tweede keer een Kuntsugi workshop gedaan bij Tamara en het blijft bijzonder hoe Tamara op een ongedwongen manier een sfeer weer te creëren waarin je veilig de door anderen en door jezelf gebroken randjes van jezelf eens onder de loep kan nemen en deze daarmee een functioneel prachtig onderdeel van jezelf leert maken.
  Dank je wel, Tamara voor weer een hele bijzondere Kintsugi ervaring. ❤️

 • #48

  Els (woensdag, 06 maart 2024 22:36)

  Beste Tamara,

  Wat een fijne workshop vanmorgen! Mooi ook die driedeling: eerst verheldering over de filosofie achter Kintsugi, dan oefenen op een (stuk te slaan) item uit de Kringloopwinkel en dan eventueel vergulden van wat we zelf hadden meegebracht. Vereist oefening, dat is duidelijk. Maar de kennismaking was prettig, in heldere stappen uitgelegd en aansprekend. Het uiteindelijke resultaat aanvaardbaar. Dank!

 • #47

  Marieke van Ierschot (dinsdag, 20 februari 2024 10:41)

  Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriendin een Kintsugi workshop bij Tamara. Het was een prachtig cadeau. Na een mooi, verdiepend gesprek mochten we uit het diverse serviesgoed iets kiezen. Stap voor stap werden we door het proces van loslaten en accepteren geleid door te werken met de scherven en het weer aan elkaar lijmen met goudlijm. Wat een prachtig verjaardagscadeau en wat een bijzondere ervaring! Tamara begeleidde ons op liefdevolle wijze en was vol aandacht betrokken bij ieders proces. Het was een workshop met een gouden rand! Heel erg bedankt lieve Tamara!
  Liefs van Marihuela en Marieke

 • #46

  Chantal (dinsdag, 30 januari 2024 16:46)

  Ik wilde mij al een tijdje verdiepen in Kintsugi, alleen al vanwege de prachtige techniek, maar ook de filosofie erachter. Toen ik Reis van Geluk tegenkwam, sprak de opzet van Tamara mij aan en sprak ik met haar af. In een heerlijk rustige omgeving bij Markelo heb ik kennis gemaakt met de ruwe basis van de Kintsugi techniek. Tegelijk meer geleerd over de filosofie ervan en hoe je die op jezelf kunt toepassen. Het voelde heel organisch en goed. Al doende stilgestaan bij mijn verschillende rollen en uitdagingen in het leven om uiteindelijk te focussen op de relatie met mijn zoon. Ups en downs, emoties, momenten dat we geen contact hadden, dan weer wel contact, onze diepe band. Geen vereffend pad, niets ging perfect, maar desondanks zeer dierbaar. We mogen er beiden zijn, met onze imperfecties, en onze moeder-zoon band mag stralen als goud. � Dankjewel, Tamara voor je warme en zingevende begeleiding. Het was een rustgevende en helende dag!

 • #45

  Jacqueline (zondag, 08 oktober 2023 18:02)

  Het prachtige kommetje pronkt nu al twee weken op een prominente plek in mijn huiskamer en ik kijk er dagelijks naar. Ook raak ik het graag even aan en bestudeer de patronen en de gouden lijnen. Het is meer dan een gelijmde kom; het is het eindresultaat van de geweldige workshop ‘Kintsugi met Coach’ die ik volgde bij Tamara. In haar sfeervolle werkruimte in Markelo stond de tijd even stil tijdens de fijne gesprekken, het formuleren van een positieve intentie en het breken en herstellen van de kom. Ik ben niet alleen een tastbaar pronkstuk rijker maar ook een frisse mindset. Heel veel dank Tamara, voor je mooie inzichten, het luisteren, het spiegelen en je humor!

 • #44

  Jessica (vrijdag, 15 september 2023 18:42)

  Samen met een vriendin heb ik een fijne inspirerende Kintsugi workshop gedaan, de tijd is voorbij gevlogen. Tamara nam alle tijd voor uitleg en ondersteuning en we hebben fijne gesprekken gevoerd.
  Het breken van het bordje van mijn oma deed even pijn, maar het bordje is na het lijmen mooier dan ooit!
  Absoluut een aanrader

 • #43

  Alice Cramer (dinsdag, 08 augustus 2023 17:27)

  In een vertrouwelijke omgeving gecreëerd door een zeer kundig, enthousiaste en liefdevolle Tamara kreeg ik tijdens de workshop Kintsugi de ruimte om mijn gevoelens en gedachten te verwoorden. Tamara heeft mij in laten zien dat ik nog nog jaren in de porseleinkast kan blijven zitten, maar dan zal ik nooit weten hoe mooi is het om mijn eigen scherven liefdevol en zorgvuldig met goud te lijmen. Deze gouden lijntjes die mij mijn eigen kracht en schoonheid laten zien.
  Dank je wel daarvoor Tamara!

 • #42

  Inge Kippers (zondag, 06 augustus 2023 19:30)

  Je beschadigingen zijn je krachten. Ik heb een prachtig delfts blauw bordje in de kast staan, het allermooiste stukje servies wat ik in huis heb. Het beschadigde bordje staat voor het verleden, de gouden littekens zijn mijn kracht ❤ Het is heel mooi om er op zo'n manier naar te kijken. Tamara, onwijs bedankt. Je bent echt een fantastische vrouw met heel veel kennis over deze bijzondere therapie. En je bent gewoon een super liefdevolle powervrouw. Ik voelde me enorm op mijn gemak bij je �
  Liefs en een dikke knuffel, Inge

 • #41

  Anouk (maandag, 20 februari 2023 09:24)

  Met een duidelijk idee in mijn hoofd reed ik naar Tamara om de workshop Kintsugi te volgen. Ik had een schaal met één middelpunt en meerdere vakken daar omheen bij mij. Rondom was de schaal verdeeld in vier vakken, elk vak stond voor iemand uit mijn directe omgeving. Ik worstelde met de onderlinge relaties en vond dit een mooie symboliek, omdat ik als centraal middelpunt werd omringd door de verschillende vakken. Tamara stelde mij kritische vragen, spiegelde mijn gedrag en opmerkingen en wist mij hele fijne én mooie inzichten te geven. Aan het einde van de workshop besloten we samen geen klap met de hamer op de schaal te geven, omdat ik iedere relatie in stand wilde houden zoals hij is. Datgene waar ik naar op zoek was had ik namelijk al gevonden, door de begeleiding van Tamara. Dankjewel lieve Tamara, het was een ontzettend fijne en waardevolle ervaring!

 • #40

  Ingeborg (zaterdag, 18 februari 2023 17:13)

  Zo'n leuke middag gehad, kijk er met veel plezier op terug. En het smaakt naar meer! Dank je wel.

 • #39

  Matty Couperus (zaterdag, 11 februari 2023 11:28)

  Op 4 februari heb ik met een groep vriendinnen de workshop Kintsugi gedaan. Wij hebben genoten van de workshop, de gezelligheid, de verbinding en dat we dit weer creatief met elkaar hebben mogen doen. Zo bijzonder om de gelijmde breuklijnen van ieders object met goudpoeder te mogen bewerken. Het was dan ook een dag met een gouden rand. Een ieder ging met iets moois en een fijne herinnering naar huis.
  Tamara bedankt voor de begeleiding tijdens de workshop.

 • #38

  Kim (zaterdag, 28 januari 2023 19:28)

  Lieve Tamara,

  Jouw workshops (Kintsugi met coach en Kintsugi voor therapeuten en coaches) waren uniek. Jij hebt deze filosofie volledig eigen gemaakt en leeft het ten volste. Daarmee breng je vertrouwen, rust en heel veel inspiratie! Ik wil je heel erg bedanken dat je naast me stond in deze prachtige reis en dat je me hebt laten zien en voelen wat de ware essentie is van Kintsugi!

 • #37

  Floran (vrijdag, 18 november 2022 09:35)

  Lieve, mooie Tamara, met jouw goudeerlijke visie en begeleiding heb ik bij jou een Kinstugi Workshop beleefd. Van te voren van alles bedacht wat ik wilde helen maar op het moment suprême komt er een soort oergevoel naar boven. En daar gingen we mee aan de slag. Intuïtief en vanuit gevoel, in plaats vanuit mijn altijd hoge toerend draaiende hoofd.

  Dat is wat ik wil en ik kies voor mezelf. Van lijden naar leiden. De klap was enorm. Dat is al helend. Je geeft er letterlijk en figuurlijk een klap op. Een kracht ontstaat voor het afscheid van belemmerende gedachtes en waarin ik wil helen. Weg met die pijn van het anders zijn (of dat gevoel want iedereen is anders maar mijn sensitiviteit kan erg in de weg zitten dus vlucht ik naar mijn hoofd).
  Zijn wie ik ben en kiezen voor mijn eigen weg. Van hoofd naar hart. Nou dat was meer dan duidelijk want met het lijmen van de 4 grote stukken van het fondue bord (z’on bord met vakjes) kwam een figuur te voorschrijn. Een lijf zonder hoofd. Ook de analyse over de stukken, de vormen, hoe jezelf lijmt (!) en de keuze van het bord (van hokjesbord naar eenheid: bijna geen hokje was heel behalve die van mijzelf: ik mag mezelf beschermen en mag staan voor mijzelf) waren erg verhelderend en helend. Het krijgt allemaal (en iedereen) zijn plek.
  Daarmee kun je weer verder.
  Scherven brengen geluk! En inzicht.

  Tamara, je geeft een hele fijne begeleiding: liefdevol, hartverwarmend, met humor, eerlijk en je geeft ruimte voor nieuwe inzichten.
  Een waardevolle ervaring!

  PS mijn dochter zag er een Peace sign in. Hoe mooi!

 • #36

  Lindy (woensdag, 02 november 2022 20:29)

  Ik en mijn partner hebben een privé workshop gevolgd bij Tamara. Dit was een ontzettend bijzondere ervaring. Mooie gesprekken, oprechte verbinding en er werd alle tijd voor ons genomen. Voor ons was kintsugi totaal nieuw, maar vanaf nu hebben we altijd een bijzonder object in huis wat ons aan deze mooie dag zal herinneren. Tamara bedankt!

 • #35

  José (zondag, 23 oktober 2022 11:39)

  Zussendag. Een mooiere invulling hadden we er niet aan kunnen geven.
  Op een fijne locatie in Markelo hebben we heerlijke uurtjes met Tamara doorgebracht.
  Verwend met allerlei lekkers hebben we genoten van de kintsugi kennismaking, waarbij naast gezelligheid ruimte was voor wat diepere gesprekken.
  De kommetjes hebben een mooi plekje in huis gekregen, de dag een plekje in ons hart.
  Lieve Tamara, nogmaals bedankt!

 • #34

  Andrea (zaterdag, 01 oktober 2022 22:04)

  Vandaag ontdekte ik de beleving van Kintsugi. Ik had een oude vaas meegenomen, een vondst van de vakantie. Het was ondanks dat het al flink beschadigd al een pronkstuk. Door Tamara werd ik goed geïnstrueerd hoe ik het beste en het mooiste te werk kon gaan. Ik was één met mijn nu ‘nieuwe’ vaas! Het was een prachtige ervaring!

 • #33

  Els Haksteeg (maandag, 05 september 2022 23:04)

  Een heerlijke middag doorgebracht bij Tamara op een fijne locatie in Amsterdam. De symbolische betekenis van Kintsugi geleerd en toegepast in de praktijk.. met aandacht en alle tijd voor elke scherf iets moois zichtbaar gemaakt. Dankjewel voor het fijne gesprek en m'n nieuw geleerde vaardigheid.

 • #32

  Jené Nijkamp (woensdag, 24 augustus 2022 12:36)

  Ik heb de workshop voor Kintsugi voor coaches/therapeuten gevolgd wat ik nu zeker als zingevingscoach en ACT-therapeut ga inzetten.

  Door de heldere uitleg van Tamara van de verschillende fases, de tijd en ruimte die er is tijdens de workshop, de praktijkverhalen en mijn eigen proces hebben mij de kennis, de ervaring en het vertrouwen gegeven om deze workshop aan te bieden aan cliënten.

  Bedankt Tamara, voor jouw enthousiasme en liefde voor Kintsugi, het werd een bijzondere ochtend op een bijzonder mooi plekje!

 • #31

  Wendy Tijhuis (vrijdag, 19 augustus 2022 15:26)

  Wat een heerlijke ochtend bij Tamara. Er was warmte en ruimte voor mijn verhaal. Een fijne plek waar alles mocht zijn en waar ik kon kijken naar de scherven in mijn leven. Om daarna weer mooi alle scherven samen te brengen tot wie ik nu ben. Dankjewel Tamar voor de fijne bedding die er was. Liefs, Wendy

 • #30

  Ilse Schreurs (maandag, 15 augustus 2022 14:06)

  Ik vond het een erg bijzondere ervaring. Tamara is erg prettig en stelt je op je gemak.
  Het heeft mij geholpen om een stapje verder te komen en dingen helder te krijgen.
  Dank Tamara!

 • #29

  Yvette Huitema (dinsdag, 26 april 2022 08:22)

  Wat een bijzondere ervaring. In één klap werden mijn scherven van het leven zichtbaar.

  Wat een prachtige metaforische kunstvorm is Kintsugi.
  Door de scherven met elkaar te verbinden, werd mijn leven weer heel. Letterlijk en door de prachtige gouden littekens werd alleen maar mooier. Klinkt raar, maar ik zag hoe mooi hoe de scherven van mijn leven mij gemaakt heeft. Wat was dit een mooi kado, om mijzelf te helen.
  En Tamara begeleid dit alles op een liefdevolle, professionele en laagdrempelige wijze.
  Je mag er zijn in je kwetsbaarheid.
  Wat een mooie methode, om inzicht te krijgen in de scherven van je leven. En deze zelf ook weer te helen.

 • #28

  Heidi Blom (woensdag, 20 april 2022 14:39)

  Ik heb de workshop Kintsugi voor therapeuten & coaches gevolgd, voor mij een geluksreis.
  Als geestelijk verzorger mocht ik dit zelf ervaren met mijn meegebrachte beker.
  Voor, tijdens en na de workshop was alles keurig verzorgd.

  Een reis naar het onbekende...ik heb de scherven uit mijn 'zielsravijn' van een gouden rand mogen voorzien. Dit onder begeleiding van Tamara. Haar openheid en compassie heeft mij inzichten gegeven. Kijken, denken en vooral dóen.

  Kintsugi heeft mijn hart gestolen: verbinding voor de toekomst!

  Dank je wel Tamara!

 • #27

  Wesley (donderdag, 24 februari 2022 14:59)

  Wilde nog even zeggen dat we het heel fijn en leuk hebben gehad vandaag.
  Was echt een dag om nooit meer te vergeten.
  Super dank je wel!
  Wij wensen u alle geluk toe.

  Gr. Wesley, Rosa en vooral Rosely.

 • #26

  Bertina T. (dinsdag, 08 februari 2022 13:07)

  Top workshop. Het was allemaal super gezellig! Dankjewel dames. Groetjes en wie weet tot ziens!

 • #25

  Chelly V. (dinsdag, 08 februari 2022 13:04)

  Wat een gezellige dames zijn jullie, Tamara en Ronaldy. Hartelijk dank voor deze mooie workshop.

 • #24

  Paulien vd V. (maandag, 07 februari 2022 22:43)

  Heb een Kintsugi workshop van Tamara mogen ervaren. De werking van het kapotslaan, de schrik in mijn lijf bij het slaan, de acceptatie en verschuiving die voelbaar is tijdens het met goud lijmen van ‘je littekens’.

  Tamara is warm, down to earth, vol aandacht en een goed luisteraar. Het heeft mij over een drempel geholpen. En plezier gegeven. Ik gun iedereen de begeleiding van Tamara �

 • #23

  Christo T. (maandag, 07 februari 2022 22:31)

  It was such a joy to take part in the Kintsugi workshop yesterday.
  Thank you for hosting us on this special experience, one we will continue to cherish.

 • #22

  Carolina d G. F. (maandag, 07 februari 2022 22:28)

  Lieve Tamara,
  Hartstikke bedankt voor je bericht met de foto's en video's. Iedereen vond het heel erg leuk en bijzonder. Wij blijven zeker in contact.

 • #21

  Judith S. (maandag, 07 februari 2022 22:21)

  Ik heb een hele geslaagde, leuke middag gehad! De locatie en sfeer waren top! Tamara is een gastvrije en vriendelijke vrouw. Ze laat je echt even stil laat staan bij jezelf, zonder dat het voor mij te zweverig werd ;)
  Vervolgens mochten we lekker aan de slag met het stuk laten vallen (of gooien ) van ons voorwerp en het repareren ervan. Ik vond het leuk om te ervaren wat kintsugi betekent en wat je ermee maken kunt. Ik ga hier zeker mee verder... Dank je wel, Tamara!

 • #20

  Ellis B. (maandag, 07 februari 2022 22:13)

  Ik wilde je nog even vertellen dat het trio Van Haaren zo’n leuke middag had gehad met je workshop. Hartelijk dank!

 • #19

  Gerard t B. (maandag, 07 februari 2022 22:10)

  Het was een dankbare en mooie middag. Tamara is een uitstekende Kintsugi coach. Raakt de essentie en jouw emotie. Zelf vat zij het in dierbare eenvoud samen: “Het is je eigen creatie. Ik mocht het verwoorden.”

  Na een nachtje slapen voelde ik heel oprecht dat deze Kintsugi workshop mij verlichting heeft gebracht. Een absolute aanrader en zeer aan te bevelen!

 • #18

  Ruth vd IJ. (maandag, 07 februari 2022 22:05)

  We willen jullie nogmaals bedanken voor jullie aanwezigheid op de herinneringsdag. Mede dankzij jullie was het een prachtige dag.

 • #17

  Natasja B. (maandag, 07 februari 2022 22:02)

  Dank nogmaals voor de fijne Kintsugi sessie. Mijn hart is prachtig geworden en ik laat hem helemaal zoals hij nu is...de vlekjes geven een mooi contrast.

 • #16

  Tamara G. (maandag, 07 februari 2022 21:55)

  Hi Tamara,
  Ik hoor alleen maar positieve verhalen over jouw Workshop! Super bedankt hiervoor.
  Nogmaals hartstikke bedankt voor de workshop op deze korte termijn en hopelijk tot volgend jaar!

 • #15

  Mirjam G. (maandag, 07 februari 2022)

  Lieve Tamara,
  Graag wil ik je bedanken voor de intense en mooie dag die wij hebben mogen beleven in de rust van de Markelose bossen.
  Jouw rustige mooie uitleg van Kintsugi, de manier waarop je met je hart luisterde naar onze verhalen, de rust waarmee je verdiepende vragen stelde en bij ons inzicht gaf, het heeft me diep geraakt.
  Ik wil je bedanken voor je compassie waarmee je ons vandaag hebt begeleid.

 • #14

  Anne Z. (maandag, 07 februari 2022 21:36)

  Dag Tamara,
  Dank je wel voor foto's en filmpjes en de mooie workshop! Je hebt me aan het denken gezet! Ik heb het boek over Vergeving van Desmond Tutu weer uit de kast gepakt!

 • #13

  Robert S. (maandag, 07 februari 2022 20:09)

  Tijdens mijn zoektocht naar een “everlasting” cadeau, kwam ik terecht bij Tamara. We hebben kort gesproken maar begrepen elkaars wensen. Zij heeft een workshop voor mijn vriendin en haar vriendin in elkaar gezet. Beide vrouwen hebben besloten dat ze dit hun jaar gaat worden. Wat is er dan een beter cadeau dan Kintsugi”

 • #12

  Iris B. (maandag, 07 februari 2022 18:00)

  Nou ik ben veilig thuis � ♥️ nogmaals dank �� voor deze prachtig verzorgde dag ✨ tot gauw �

 • #11

  Anne B (maandag, 07 februari 2022)

  Heel erg bedankt voor de cursus.

 • #10

  Sien v O. (maandag, 07 februari 2022 17:48)

  Ik en het kopje zijn heel thuis gekomen en nu nog op zoek naar de plek waar het kopje gaat staan. Ik wil het regelmatig even in mijn beeld zien.
  Jij ook nog dank voor deze belevenis, de foto's en het filmpje.

 • #9

  Floran S. (maandag, 07 februari 2022 17:37)

  Je bent een prachtig mens, Tamara. Ik gun iedereen een ontmoeting met jou!

 • #8

  Debora N. (maandag, 07 februari 2022 17:35)

  Dankje, Tamara, voor de mooie ervaring. Ik put er nog steeds uit en neem het op mijn pad die nu voor mij ligt.

 • #7

  Leonie H. (maandag, 07 februari 2022 17:34)

  We volgden een bijzondere Kintsugi Workshop @reisvangeluk. Thanks lieve Tamara voor de inspirerende workshop!

 • #6

  Dimitra & Milja (maandag, 07 februari 2022 17:31)

  Lieve Tamara, het was een super ervaring, sfeer goed en heel fijn om de tastbare herinnering te hebben. Liefs!

 • #5

  Nuala F. (maandag, 07 februari 2022 17:29)

  Thanks Tamara for a magical day!

 • #4

  Rietje P. (maandag, 07 februari 2022 17:25)

  De Kintsugi Workshop is zeker een aanrader. Het is een mooie ervaring!

 • #3

  Willy W. (maandag, 07 februari 2022 17:15)

  Toch gek dat het werkt....!

 • #2

  José L. (maandag, 07 februari 2022 17:14)

  Dank voor deze workshop. Heftig maar goed om de boosheid te mogen en kunnen uiten. Het biedt me ruimte.

 • #1

  Annemarie B. (maandag, 07 februari 2022 17:12)

  Ik kijk terug op een zeer speciale workshop met een ander einde dan verwacht. Het gebroken potje met scherven naar een mooie plek gebracht.