Kintsugi op televisie bij de VPRO

Willie wartaal op Kintsugi Cursus


VPRO TV Willie Wartaal kintsiugi workshop goud lijm gouden littekens perfecte imperfecties youtube

"En dan belt de redactie van de VPRO, dat ze mijn website gezien hebben met de Kintsugi workshop en dat ze hiervan graag televisie-opnames willen maken.

Wat een Wow-moment! Ik mocht de workshop doen met Willie Wartaal, de presentator van het tv-programma, en ondertussen zou hij mij interviewen over mijn leven en mijn ervaring met Kintsugi."

 

"De televisie uitzending is inmiddels geweest. De dag, dat de opnames gemaakt zijn, was bijzonder. Er is 4 uren aan beeldmateriaal geschoten, wat teruggebracht zou worden tot een item van 4 minuten. De openheid en de kwetsbaarheid die Ollie, Willie Wartaal, heeft getoond tijdens de Kintsugi workshop en het respect waarmee hij mij liet praten over mijn Kintsugi en mijn levenservaring, was mooi.

En natuurlijk was ik benieuwd wat ze ervan gemaakt hebben en hoe ik op televisie te zien zou zijn. Maar de impact en de energie die er die middag was, vergeet ik niet snel. En de knuffel die ik achteraf kreeg van Ollie was voor mij alleszeggend." 

 

"Een mooiere promotie van de Kintsugi workshop kan ik niet krijgen en het filmpje geeft duidelijk weer hoe ik ben en hoe ik samenwerk met de cursist.

Het was een bijzondere ervaring om mee te maken! "  - Tamara xxx

 

 

kintsugi workshop op televisie