Kintsugi Workshop

Inspirerende creativiteit


kintsugi workshop goud lijm scherven perfecte imperfecties

 

De Kintsugi Workshop als inspirerende creativiteit helpt je om al je levenservaringen een plek te geven en nog belangrijker om het aan de buitenkant te laten zien.

Je brengt een heel persoonlijk porseleinen of keramiek object mee, waar je een emotie mee hebt. 

Het moment dat je de schaal, bord of de vaas mag breken, is het moment waarin je je mag voorstellen dat in één klap met de hamer al je levenservaringen, herinneringen en emoties boven komen.

Deze klap zal aanvoelen als de klap die jou in één keer heeft gebroken, die ervoor heeft gezorgd dat je in scherven hebt gelegen. 

 

Door de scherven weer aan elkaar te plakken met lijm en goudpoeder krijg je een kunstwerk.  Juist door de imperfecties en littekens niet te verbergen, laat je zien hoe je gevormd werd.

Dat wonden kunnen helen en ondanks een verlies, dat je geleden hebt, je verder kunt met je leven. Het is zelfs mogelijk om nieuwe doelen in het leven vinden. 

 

De Kintsugi workshop maakt je bewust van de innerlijke kwetsuren en door het gerepareerde porselein of keramiek krijgen die de kans om gezien te worden.

Het kunstwerk bevat herinneringen van wat ooit was en doorstaan werd, maar ook staat het voor grensverleggende veerkracht en 

schoonheid.

 


Kennismaking met Kintsugi

kennismaking met kintsiugi workshop goud lijm gouden littekens perfecte imperfecties

 

Tijdens de “Kennismaking met Kintsugi” workshop ga je ontdekken wat Kintsugi is. Hoe je op een creatieve manier met hamer, lijm en goudpoeder kan ervaren wat het breken van een keramiek of porseleinen voorwerp en het vervolgens repareren van de scherven met je kan doen.

 

Klik hieronder voor meer informatie:

Accepteer je imperfecties

accepteer je perfecte imperfecties, kintsiugi workshop goud lijm gouden littekens perfecte imperfecties

 

Tijdens de “Accepteer je perfecte imperfecties” workshop ga je ervaren dat al je littekens in je hart, op je lichaam en ziel bij jou horen. Je gaat op een creatieve manier met hamer, lijm en goudpoeder aan de slag, waarbij jouw opgelopen littekens gezien mogen worden. 

 

Klik hieronder voor meer informatie:


Kintsugi met coach

kintsiugi workshop goud lijm gouden littekens perfecte imperfecties coach één op één, kintsugi met coach

 

Tijdens de “Kintsugi met Coach” workshop gaan we samen je opgelopen fysieke en emotionele wonden omzetten in gouden littekens. 

De energie van Kintsugi kan je ondersteunen in je groeiproces.

  

Klik hieronder voor meer informatie:

Mag ik met de hamer slaan?

kintsiugi workshop goud lijm gouden littekens perfecte imperfecties ouderkind qualitytime, mag ik met de hamer slaan?

 

Tijdens de “Mag ik met de hamer slaan?” workshop voor ouder en kind gaan jullie samen een keramiek of porseleinen voorwerp breken en daarna weer repareren met lijm en goudpoeder.

De quality-time die jullie samen hebben en de gesprekken die op tafel komen, zorgen voor een gezellige en creatieve workshop.

 

Klik hieronder voor meer informatie: