Kintsugi Workshop

Inspirerende creativiteit


kintsugiworkshop goudlijm scherven perfecte imperfecties , reis van geluk, rouw en verlies, cadré lijstenmaker,

 

De Kintsugi Workshop als inspirerende creativiteit helpt je om al je levenservaringen te omarmen en nog belangrijker om het aan de buitenkant te laten zien.

Het moment dat je de kom of het bord gaat breken, is het moment waarop je je mag voorstellen dat in één klap met de hamer al je levenservaringen, herinneringen en emoties boven komen.

Deze klap zal aanvoelen als de klap die jou in één keer heeft gebroken, die ervoor heeft gezorgd dat je in scherven hebt gelegen. 

 

Door de scherven weer met elkaar te verbinden met lijm en goudpoeder krijg je een kunstwerk.  Juist door de imperfecties en littekens niet te verbergen, laat je zien hoe je gevormd werd.

Dat wonden kunnen helen en ondanks een verlies dat je geleden hebt, je verder kunt met je leven. Het is zelfs mogelijk om nieuwe doelen in het leven vinden. 

 

De Kintsugi Workshop maakt je bewust van de innerlijke kwetsuren en door het gerepareerde porselein of keramiek krijgen die de kans om gezien te worden.

Het kunstwerk bevat herinneringen van wat ooit was en doorstaan werd, maar staat ook voor jouw grensverleggende veerkracht en schoonheid. 

 


Kennismaking met Kintsugi

rouw en verlies, kennismaking met kintsiugi workshop goud lijm gouden littekens perfecte imperfecties

 

Tijdens de “Kennismaking met Kintsugi” workshop ga je ontdekken wat Kintsugi is. Je maakt kennis met de geschiedenis en de techniek. Hoe je op een creatieve manier met hamer, lijm en goudpoeder kunt ervaren wat het breken van een keramiek of porseleinen voorwerp doet, om de scherven vervolgens te repareren met goudlijm. 

 

Klik hieronder voor meer informatie:

Kintsugi met coaching

accepteer je perfecte imperfecties, kintsiugi workshop goud lijm gouden littekens perfecte imperfecties

 

 

Tijdens de “Kintsugi met Coach” workshop gaan we samen je opgelopen fysieke en emotionele wonden omzetten in gouden littekens. Door je Kintsugi te maken, mag je al je levenservaringen aan de buitenkant tonen. Met als resultaat dat de gouden breuklijnen onderdeel worden van het

kunstwerk en jouw veerkracht en schoonheid laat zien.

  

Klik hieronder voor meer informatie:


Kintsugi voor loslaten en accepteren

rouw en verlies, kintsugi met coach, kintsiugiworkshop, goudlijm, gouden littekens, kintsugicursus, kintsugi, amsterdam, markelo, apeldoorn, twente, enschede, tamara,

 

Tijdens de Kintsugi "Loslaten en Accepteren" workshop gaan

we samen jouw uitdaging, het onderwerp waarin je meer in overgave mag komen, bespreken en zoeken we naar de overeenkomsten met Kintsugi. 

Het breken van servies symboliseert jouw overgave. Zonder weerstand accepteren dat het leven zo moet gaan. En door de scherven liefdevol te lijmen met goud, zul je zien dat je er uiteindelijk sterker uit mag komen.

 

Deze workshop is ook heel geschikt voor relaties, en als onderdeel van een mediation.

 

Klik hieronder voor meer informatie:

Kintsugi voor teambuilding

In onze "Kintsugi voor Bedrijven" workshop bieden wij teambuilding met inhoud en resultaat. Onze workshop is niet alleen leuk en interessant, maar draagt ook daadwerkelijk bij aan het onderliggende doel.

Wij stappen uit comfort zones en bieden een opstap naar betere communicatie en verbinding onderling. Met een letterlijke klap van de hamer doorbreken we patronen en valt al gauw het schild van iedereen af. In onze workshop ontstaan keer op keer prachtige, kwetsbare gesprekken en helpen collega’s elkaar om de scherven van het aardewerk samen te lijmen.

 

Klik hieronder voor meer informatie: