Kintsugi Workshop naar Overgave

Kintsugi, loslaten en accepteren


kintsugi met coach, kintsiugiworkshop, goudlijm, gouden littekens, kintsugicursus, kintsugi, amsterdam, markelo, apeldoorn, twente, enschede, tamara,

De Kintsugi Workshop met het thema 'loslaten en accepteren' vertaalt je scherven van loslaten naar overgave.

We leven in een bijzondere tijd, waarin we in onze zekerheden en vertrouwelijkheden worden uitgedaagd om ze met een zachte hand of iets steviger los te laten.

Wat ons ook op het pad is gezet, waarmee we ook hebben moeten dealen, we kunnen het een plek geven door de levenservaring te accepteren en erop te vertrouwen dat we, al dan met wat littekens, verder kunnen in een nieuwe manier van leven. Dit is overgave.  

 

Tijdens deze Kintsugi Workshop 'Loslaten en accepteren' gaan we samen jouw uitdaging, het onderwerp waarin je meer in overgave mag komen, bespreken en zoeken we naar de overeenkomsten met Kintsugi. 

Het breken van het servies symboliseert jouw overgave. Zonder weerstand accepteren dat het leven zo moet gaan. En door de scherven liefdevol te lijmen met goud, zul je zien dat je er uiteindelijk sterker uit mag komen. 

 

De Kintsugi Workshop 'Loslaten en accepteren' is ook heel geschikt voor relatietherapie, of als onderdeel van een mediation.   


Kintsugi workshop 'van LOslaten en accepteren naar overgave'

Wat kun je verwachten tijdens deze Kintsugi workshop?

 

Het programma is als volgt:

  • Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers
  • Korte bezinning of overpeinzing 
  • Introductie Kintsugi met 'breek' moment 
  • Kintsugi reparatie met goudpoeder en epoxylijm
  • Afsluiting en feedback

Kintsugi Workshop naar Overgave

  • Datum : in overleg
  • Plaats: Markelo OV of eigen locatie
  • Kosten: € 145,00 per persoon bij 2 personen.  

Dit is inclusief de gebruikte materialen zoals het goudpoeder, de epoxylijm, het servies, het gereedschap, etc. 

Er is keuze uit allerlei keramiek of porseleinen voorwerpen, het servies bestaat uit bordjes en kommetjes, naast Chinees porselein en Delfts Blauw heb ik ook modern en vintage servies. Je mag ook zelf een bord of kom meenemen.

Exclusief evt. reiskosten.


Ervaringen Kintsugi workshop 'LOslaten en accepteren'

kintsugiworkshop, goudlijm scherven, perfecte imperfecties reis van geluk , kintsugi naar overgave, kintsugi, kintsugicursus, kintsugicoach, tamara

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriendin een Kintsugi workshop bij Tamara. Het was een prachtig cadeau. Na een mooi, verdiepend gesprek mochten we uit het diverse serviesgoed iets kiezen. Stap voor stap werden we door het proces van loslaten en accepteren geleid door te werken met de scherven en het weer aan elkaar lijmen met goudlijm. Wat een prachtig verjaardagscadeau en wat een bijzondere ervaring! Tamara begeleidde ons op liefdevolle wijze en was vol aandacht betrokken bij ieders proces. Het was een workshop met een gouden rand! Heel erg bedankt lieve Tamara! Liefs van M. en M.


Kintsugi Workshop 'Loslaten en accepteren' voorbeelden