Kintsugi Traject

love your heart. piece by piece. after a divorce


Kintsugi Traject, kintsugiworkshop, kintsugicoach, Tamara, echtscheiding, zelfliefde,

Het Kintsugi Traject is speciaal voor gescheiden vrouwen en mannen, die na een gelukkige of iets minder gelukkige relatie, met en zonder kinderen, in een (v)echtscheiding zijn gekomen en daarbij zichzelf volledig kwijt zijn geraakt.

Nu je na jaren alles weer een beetje op de rit lijkt te hebben, kom je erachter dat je geen energie meer hebt om goed voor jezelf te zorgen. Je houdt alle ballen hoog, in je leven, in je gezin, of in je werk, het kost steeds meer energie om jouw complete plaatje, het mooie plaatje voor de buitenwereld, intact te houden. Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van een burn-out, en wat dan….? 

 

Ik heb dit bijzondere Kintsugi Traject ontwikkeld, waarin je weer helemaal bij jezelf mag komen. Ben jou als ervaringsdeskundige bijna alle stappen voorgegaan. Noem jouw verdriet, boosheid of trauma, en ik weet in vele gevallen waar je doorheen bent geweest. Wat het met je heeft gedaan, maar ook hoe je het kunt accepteren en omdraaien tot een kracht. Want dat ben jij, je bent geen slachtoffer van je ex-partner, maar een krachtig persoon. En ik wil graag dat jij dat ook zo voelt. 


Kintsugi Traject

Met het Kintsugi Traject begeleid ik je gedurende drie maanden door persoonlijke coaching en creatieve Kintsugi workshops. Ik bied een compleet pakket aan, waarbij je op de negatieve ervaring en energie van jouw echtscheiding een klap gaat geven. Daarnaast gaan we je eventuele andere levenservaringen aanpakken, accepteren, omdraaien en loslaten. Zowel de krassen op je ziel als de littekens op je lichaam vertalen naar de scherven. Door deze liefdevol te lijmen met goud geef je ze de aandacht die ze verdienen. Om daarna de gouden breuklijnen extra glans te geven met het goudpoeder. De gouden lijnen staan voor jouw kracht en weerbaarheid. Door van verschillende thema's en servies een Kintsugi kunstwerk te maken, leer je de kracht uit jezelf te halen, zelfliefde te voelen en ruimte te hebben om je leven opnieuw in te vullen. Maar vooral het vertrouwen te krijgen in het nieuwe levenspad dat voor je ligt, in jouw creativiteit, in jouw financiën, in een nieuwe relatie, etc. Want in dit Kintsugi Traject leer je en weet je dat je sterk genoeg bent om je niet weer te laten omverwerpen.

 

Ik neem je daarnaast al wandelend de natuur in en vraag je om open-minded te gaan met kaart- of schervenlezen.

Je begrijpt nu dat mijn coaching  'anders dan anders' is, maar ik help je om de beste versie van jezelf te worden. Zodat je afscheid neemt van de persoon die je was in je relatie of tijdens de echtscheiding. Uiteindelijk zal je inzicht krijgen in het waarom je relatie en de echtscheiding op deze manier moest gaan. 

Je gaat zien, voelen en ontdekken wie je echt bent. Je maakt opnieuw kennis met je authentieke zelf. Je gaat je eigen fundament creëren door bedding in jezelf te voelen, door je creatiekracht te laten stromen. Je wordt weer autonoom, precies zoals het bedoeld is. 

 

De volgende workshops zijn onderdeel van het Kintsugi Traject:

  • Coaching helpt je bewust in het leven te staan en leert je omdenken en inzichten verkrijgen. Ik luister, ben eerlijk, oordeel niet, ben kritisch en altijd 'down-to-earth'.
  • Kintsugi is een oude Japanse kunstvorm, waarbij je open-minded ten opzichte van je blokkades gaat staan. Het is loslaten en opbouwen tegelijk. De scherven van je scheidings- en levenservaringen weer lijmen met goud, en de gouden breuklijnen omarmen als onderdeel van je groeiproces. Kintsugi helpt je om bewust in het leven te staan en leert je omdenken.
  • Expressie op papier is het opschrijven van je echtscheidingsverhaal met alle details die jou hebben geraakt. Na het oplezen verbrand je het ritueel in vuur. Precies zoals de Sjamanen en Native's dit deden voor het transformeren van negativiteit.
  • Quest wandeling is de manier om een persoonlijke vraag beantwoord te krijgen in de natuur. Door bewust te zijn van de omgeving, de bomen, planten en de dieren wordt de natuur je spiegel.
  • Bones/Cards reading is de oudste manier van spirituele begeleiding in de wereld. Door botten te gooien of kaarten te leggen krijg je antwoord op je vraag. In het Sjamanisme en de oude Indonesische kracht Guna Guna* wordt Bones Reading gebruikt om contact te maken met de voorouders. Het laat een ander perspectief zien, met begeleiding uit de natuur, het opent het hart en bekrachtigt de transformatie. (*Witte Guna Guna). Verder zijn er verschillende orakelkaarten, die allemaal een spiegel van de ziel zijn en jouw levenspad laat zien.

Meer lezen over de workshops van het Kintsugi Traject?


kintsugi traject echtscheiding alimentatie vrijheid reis van geluk

Je weet het zeker, het is nu tijd om met het Kintsugi Traject te beginnen!

Welke stappen gaan we nemen? 

  1. Een vrijblijvend telefonisch intake gesprek van 20 minuten, om te onderzoeken of we bij elkaar passen. Tenslotte gaan we heel intensief met elkaar om en willen we allebei duidelijk hebben wat elkaars verwachtingen zijn.
  2. Na jouw akkoord ontvang je een voorstel met alle creatieve- en coachingsworkshops voor de komende 3 maanden.
  3. We hebben 7 contactmomenten, waarvan één intake gesprek, de vragenlijst, drie Kintsugi Workshops en drie coachingssessies. Na afloop ontvang je per mail een verslag van je gehele traject, ondersteund door foto's.
  4. Na akkoord plannen we het gehele traject in onze agenda, zodat je weet wanneer en waar je aan toe bent.

Het Kintsugi Traject is een persoonlijke begeleiding voor jou, die zelfbewust is van wat de levenservaringen met je hebben gedaan en deze wil herkennen, doorleven en bedanken, omdat het ook inzichten heeft gegeven. Om het achter zich te kunnen laten, en vandaar positief door te gaan in het heden met je leven. De kracht die je hebt hervonden in jezelf gebruik je nu om autonoom te blijven en daarnaast anderen tot voorbeeld te zijn. Uiteindelijk gaat het voor jou een inspirerende en levensveranderende ervaring worden. 


Welke investering ga je doen?

Kintsugi Traject

Met het Kintsugi Traject begeleid ik je gedurende 3 maanden door persoonlijke coaching en creatieve workshops. Ik bied een compleet pakket aan, waarmee je levenservaringen en trauma's kunt aanpakken, accepteren en loslaten. Zowel de krassen op je ziel als de littekens op je lichaam. Om daarna de kracht uit jezelf te leren halen, zelfliefde te voelen en ruimte te hebben om je leven opnieuw in te vullen. 

 

Kintsugi Traject

7 sessies

 

 Inclusief vrijblijvend intake gesprek van 20 minuten.

Kintsugi- en creatieve workshops. Quest wandeling. Verslag met foto's. 

 

 De duur is in onderling overleg, maar voor het beste resultaat houden we minimaal 2 weken tussen de sessies, gedurende 3 maanden.

 

De locatie is in Markelo Ov, waar we het dichtst bij de natuur zijn, gelegen in het bos, 

waar het altijd minder regent dan in de omgeving door de hogere ligging, en waar het enige geluid dat je hoort dat van de vogels is. Voel je welkom!

 

 

 

Maak jij opnieuw contact jij met je innerlijke kracht? De bijzondere workshops en activiteiten brengen je weer terug bij jezelf, bij wie je was of moest zijn.

€ 1.845,00

  • Beschikbaar

De totale investering is €1845,00 in één keer vooraf te betalen of in 4 maandelijkse termijnen van €465,00.

Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.


Mijn eigen Kintsugi traject lezen?

kintsugi traject echtscheiding alimentatie vrijheid reis van geluk

 

Wil je lezen hoe ik de innerlijke kracht en zelfliefde weer teruggepakt heb na mijn echtscheiding?

Het is geen succesverhaal omdat er uiteindelijk alleen maar verliezers zijn, maar ik wil je wel het gevoel en vertrouwen geven dat het ook jou kan lukken om voor jezelf en de vrijheid te kiezen.

 

Schroom daarom niet om voor jezelf te gaan, jezelf deze investering te gunnen en om mij te contacten. - Tamara xxx