Reis van Geluk Retreat

Wie ben jij? Wat wil jij?


Enkele jaren geleden was ik net als jij. Ik was de partner van, de moeder van, de (schoon)dochter van, de vriendin van, de  collega van, en ga zo maar door. Aan de buitenkant was duidelijk te zien welke rol ik op dat moment speelde, maar ik wist zelf niet wie ik was. Waar stond ik voor? Waar werd ik warm van? Wat was mijn droom? Wat was mijn passie? Wie was ik eigenlijk? 

Heel stiekem had ik wel een wens, maar ik koos heel lang voor de zekerheden; het gezin, de financiën, het huis en het werk. Niet wetende dat het allemaal schijnzekerheid was. 

Daar kwam ik achter toen mijn moeder overleed en ik iemand op mijn pad ontmoette die liet zien wat passie hebben in hield. Voor het eerst zag ik in welk gouden kooitje ik me bevond. Absoluut niet vleugellam maar wel te angstig om door het geopende deurtje te vliegen. Net als Tweety wist ik dat ergens die zwarte kat rondliep. En wie weet, kon ik nog niet zo hoog vliegen?

Dus bleef ik nog lang op het stokje in dat gouden kooitje zitten. Totdat het gewoon niet meer klopte en niet meer goed voelde.

Ik pakte een kans om alleen naar het buitenland te gaan. In Zwitserland, waar ik al sinds mijn jeugd kom, hielp ik een familie met het opstarten van een yoga centrum, daar zag ik in hoe ver ik van mezelf was verwijderd. Hoe ik het leven van anderen aan het leven was, hoe ik het bedrijf van mijn toenmalige partner groot had gemaakt, terwijl ik geen fundament voor mezelf had opgebouwd.  


De energie van de hoge bergen met de besneeuwde toppen, het koude blauwe water in de diepe meren, de avonden met de rode vurige zonsondergang en de gesprekken rond het kampvuur onder de pikzwarte sterrenhemel, deze energie bracht me tot mezelf.

Ik wist weer wie ik was en wat ik wilde met mijn leven. Wat mijn droom was en waar ik passie voor voelde. Maar ik wist nog niet hoe ik daartoe zou komen.

Waar ik moest beginnen, wat ik mocht loslaten, wie en wat ik allemaal zou tegenkomen, die me mijn levenslessen zouden geven.

Het was allemaal nodig om te komen waar ik nu ben en om het in deze Reis van Geluk Retreat te verwerken. 

Want als ervaringsdeskundige help ik jou om tot de beste versie van jezelf te worden. Ik laat je zien wie je echt bent, je gaat dat voelen, je maakt kennis met je authentieke zelf, je gaat je eigen fundament creëren door bedding in jezelf te voelen, je creatiekracht vanuit je bekken te laten stromen. Je wordt weer autonoom en net zo authentiek als de bergachtige omgeving in Zwitserland.

  


De volgende workshops zijn onderdeel van het programma:  

 

  • Coaching helpt je om bewust in het leven te staan en leert je omdenken.
  • Kintsugi is een kunstvorm, die je creativiteit de ruimte geeft, waardoor je open-minded ten opzichte van je blokkades gaat staan.
  • Sjamanistische healing helpt je patronen loslaten, die al generaties lang in je familielijnen vastzitten. Het geeft inzichten en maakt ruimte voor een nieuw pad.
  • Hiking is de manier om bewust te worden van de omgeving en de natuur, het brengt je in een gemoedstoestand die vrij is van stress.
  • Expressie op papier is een belangrijke  zintuigentool om je gevoelens of mening weer te geven. Het zorgt ervoor dat je openheid kan geven over jezelf. 
  • Cooking leert je om bewust voor gezonde voeding te kiezen, waarbij je lichaam en je geest weer goed voelen.
  • Intergrale Massage is een diepgaande massagevorm die je lichaam ondersteunt om de balans te herstellen, om ontspanning en vitaliteit te ervaren. Het activeert de zelf helende kracht van je lichaam.

 


Al deze workshops zijn gericht op het ontdekken van je talenten en wat je echt wilt en/of mist in je huidige leven, door ballast los te laten en patronen om te draaien, gecombineerd met het verkrijgen van inzichten die je leren grenzen te stellen om voor jezelf te kiezen, te leven en de kracht in jezelf te vinden en te voelen.

De Reis van Geluk Retreat zal je niet alleen prikkelen en triggeren maar ook verwennen en laten onthaasten waardoor je met een herboren, positieve energie de volgende stap durft te maken, namelijk leven vanuit je hart, vanuit inspiratie, in verbinding met de aarde en medemens. En nog belangrijker, om met de oerkracht uit je bekkengebied te creëren, je passie te voelen en te volgen, te luisteren naar jezelf. Buiten je comfort zone durven te stappen, zonder angst, door te leven in het nu vanuit de vrouwelijke energie.

De workshops worden gegeven door professionals, die jarenlange ervaring hebben in hun vak en je graag meenemen op deze Reis van Geluk.

En dit allemaal in de mooie, sprookjesachtige omgeving van het Haslital in Zwitserland. We hebben een fijne chalet gevonden met uitzicht op de bergen, een ruime tuin met een kampvuurplaats en met luxueuze en praktische  woon- en slaapkamers. Groot genoeg voor maximaal 5 deelnemers met begeleiding.

Datum en prijs volgen nog.