Reis van Geluk Retreat Zwitserland

Wie ben jij? Wat wil jij?


retreat, reis van geluk, tamara linde, zwitserland, outofyourcomfortzone, loslaten, kintsugi

Enkele jaren geleden was ik net als jij. Ik was de partner van, de moeder van, de (schoon)dochter van, de vriend(in) van, de  collega van, en ga zo maar door. Aan de buitenkant was duidelijk te zien welke rol ik op dat moment speelde, maar ik wist zelf niet wie ik was. Waar stond ik voor? Waar werd ik warm van? Wat was mijn droom? Wat was mijn passie? Wie was ik eigenlijk? 

Heel stiekem had ik wel een wens, maar ik koos heel lang voor de zekerheden; het gezin, de financiën, het huis en het werk. Niet wetende dat het allemaal schijnzekerheid was. 

Daar kwam ik achter toen mijn moeder overleed en ik iemand op mijn pad ontmoette die liet zien wat passie hebben inhield. Voor het eerst zag ik in welk gouden kooitje ik me bevond. Absoluut niet vleugellam maar wel te angstig om door het geopende deurtje te vliegen. Net als Tweety wist ik dat ergens die zwarte kat rondliep. En wie weet, kon ik nog niet zo hoog vliegen?

Dus bleef ik nog lang op het stokje in dat gouden kooitje zitten. Totdat het gewoon niet meer klopte en niet meer goed voelde.

Ik pakte een kans om alleen naar het buitenland te gaan. In Zwitserland, waar ik al sinds mijn jeugd kom, hielp ik een familie met het opstarten van een yoga centrum, daar zag ik in hoe ver ik van mezelf was verwijderd. Hoe ik het leven van anderen aan het leven was, hoe ik het bedrijf van mijn toenmalige partner groot had gemaakt, terwijl ik geen fundament voor mezelf had opgebouwd.  


retreat, reis van geluk, tamara linde, zwitserland, outofyourcomfortzone, loslaten, kintsugi

De energie van de hoge bergen met de besneeuwde toppen, het koude blauwe water in de diepe meren, de avonden met de rode vurige zonsondergang en de gesprekken rond het kampvuur onder de pikzwarte sterrenhemel, deze energie bracht me tot mezelf.

Ik wist weer wie ik was en wat ik wilde met mijn leven. Waarvan ik droomde en waarvoor ik passie voelde. Maar ik wist nog niet hoe ik daartoe zou komen.

Waar ik moest beginnen, wat ik mocht loslaten, wie en wat zou ik allemaal tegenkomen, die me mijn levenslessen zouden geven.

Het was allemaal nodig om te komen waar ik nu ben en om het in deze Reis van Geluk Retreat te verwerken. 

Want als ervaringsdeskundige help ik jou, man en vrouw, om tot de beste versie van jezelf te worden. Ik laat je zien wie je echt bent, je gaat dat voelen, je maakt kennis met je authentieke zelf, je gaat je eigen fundament creëren door bedding in jezelf te voelen, je creatiekracht vanuit je bekken te laten stromen. Je wordt weer autonoom en net zo authentiek als de bergachtige omgeving in Zwitserland.

  


workshops en activiteiten

  • Kintsugi is een oude Japanse kunstvorm, waarbij je open-minded ten opzichte van je blokkades gaat staan. Het is loslaten en opbouwen tegelijk. De scherven van je levenservaringen weer lijmen met goud, en de gouden breuklijnen omarmen als onderdeel van je groeiproces. Kintsugi helpt je om bewust in het leven te staan en leert je omdenken.
  • Quest wandeling is de manier om een persoonlijke vraag beantwoord te krijgen door de natuur. Door bewust te zijn van de omgeving, de bomen, planten en de dieren wordt de natuur je spiegel.
  • Expressie op papier is een belangrijke  zintuigentool om je gevoelens of mening weer te geven. Het zorgt ervoor dat je openheid kan geven over jezelf. 
  • Bones reading is de oudste manier van spirituele begeleiding in de wereld. Door botten te gooien om een antwoord te krijgen op je vraag, vertelt de ligging van de botten en hun functie (been- en schouderbot, rib, tand, etc.) het metaforische van je antwoord. In het Sjamanisme en de oude Indonesische kracht Guna Guna* wordt Bones Reading gebruikt om contact te maken met de voorouders. Het laat een ander perspectief zien, door de begeleiding uit de natuur, het opent het hart en bekrachtigt de transformatie. (*Witte Guna Guna) 
  • Hexagram coaching is het verbinden van jouw chakra's, de punten in het Hexagram. De twee driehoeken, welke staan voor het mannelijke, met de punt naar boven en het vrouwelijke, met de punt naar beneden, komen in balans, daarvoor laten we oude patronen los, herkennen we onze familiepatronen en richten we ons op onze missie vanuit het hart.  

Al deze workshops zijn gericht op het ontdekken van je talenten en wat je echt wilt en/of mist in je huidige leven, door ballast los te laten en patronen om te draaien, gecombineerd met het verkrijgen van inzichten die je leren grenzen te stellen om voor jezelf te kiezen, te leven en de kracht in jezelf te vinden en te voelen.

De Reis van Geluk Retreat zal je niet alleen prikkelen en triggeren maar ook verwennen en laten onthaasten waardoor je met een herboren, positieve energie de volgende stap durft te maken, namelijk leven vanuit je hart, vanuit inspiratie, in verbinding met de aarde en medemens. En nog belangrijker, om met de oerkracht uit je bekkengebied te creëren, je passie te voelen en te volgen, te luisteren naar jezelf. Buiten je comfort zone durven te stappen, zonder angst, door te leven in het nu vanuit jouw vrouwelijke en mannelijke energie.


Reis van Geluk retreat, free yourself

 

Spreekt jou deze Reis van Geluk Retreat aan en wil je je laten onderdompelen in een mooie en sprookjesachtige natuur, dan nodig ik je uit om een week bij mij in retraite te komen. In de privé retreat neem ik je mee op het pad van rust, stilte, diepgang, verwondering en uitdaging door de grensverleggende activiteiten. En dit allemaal in een magische omgeving in Berner Oberland, Zwitserland.

Ik heb een fijne chalet gevonden met uitzicht op de bergen, een ruime tuin met een kampvuurplaats en met luxueuze en praktische  woon- en slaapkamers. Groot genoeg voor maximaal 5 deelnemers, maar alleen of met je partner kan ook.

 

Want mocht je graag de Reis van Geluk Retreat willen volgen maar dan het liefst alléén of met je partner, dat is ook mogelijk.

Dan gaan we samen in een privé retreat  of  retreat 'op maat' de diepte in.

 

Voor meer informatie mail mij via het contactformulier.


Reis van Geluk Retreat

 

 

Waar: Hasliberg, Zwitserland

 

Wanneer: Samen plannen we een datum 

 

€ 1495,00 p.p. (max. 5 pers.)

 

Privé - en 'op maat' tegen meerprijs is ook mogelijk

 

'Workation in the Mountains'

 

 

 

 

Inclusief: 

6 dagen / 5 overnachtingen 

Eten/drinken (vegetarisch/vegan)

Kintsugi workshop

Creatieve workshops

Transfer van en naar vliegveld

Vervoer ter plaatse

Boekingskosten

 

              

Exclusief:

Vervoer van en naar Zwitserland

Reis- en annuleringsverzekering

Persoonlijke uitgaven

 

 

Vanaf

Tijdens de Reis van Geluk Retreat zorgen wij ervoor dat je wordt overweldigd door de kracht en magische energie van de bergen in Zwitserland? De bijzondere workshops en activiteiten brengen je weer terug bij jezelf, bij wie je was en altijd moest zijn.

€ 1.495,00

  • Beschikbaar