Over Reis van Geluk

Visie en missie van het team


Tamara Linde, Organisator Soulmate Retreat, Kintsugi Workshop, Gastvrouw.

Tamara Linde organisator retreat kinstugi workshop reis van geluk

Na 5 jaar als ondernemer met passie heel veel Taarten van Geluk te hebben gebakken, en Workshops te hebben georganiseerd,  moest ik hier vanwege gezondheidsproblemen mee stoppen. Hoewel succesvol, was het ondernemen een ware zoektocht naar mezelf. Ik ging over mijn eigen grenzen heen en accepteerde dat anderen dat ook bij mij deden.

Ik was de uitvinder van het werkwoord 'pleasen', ik stond altijd voor iedereen klaar waardoor ik mezelf compleet kwijt raakte.

Deze zoektocht begon nadat ik mijn zielconnectie ontmoette, hij triggerde mij onbewust om mijn eigen ik te zoeken,  wie ik nu echt was. Toen mijn moeder ook nog plotseling overleed, mijn volwassen kinderen het ouderlijk huis verlieten, mijn huwelijk zo goed als voorbij was en ik mijn bedrijf moest beëindigen,  viel mijn heilig huisje in elkaar.

Het was in één woord loslaten. Alle overtuigingen, patronen en zekerheden heb ik moeten loslaten. Soms dacht ik de bodem van de put te hebben bereikt en daar kwam weer een weggestopte herinnering .Maar na 2 jaar bewust voor mezelf te hebben gekozen door onder ander meer dan een half jaar in Zwitserland te hebben gewoond en gewerkt, heb ik mijn zoektocht kunnen volbrengen en ben ik, en nog belangrijker weet ik wie ik ben; mezelf.

Tijdens mijn transformatie- en rouwproces kwam ik in aanraking met Kintsugi en ontdekte de metafoor met de littekens die we allemaal in ons leven hebben opgelopen en het helen daarvan. Zo ontstond mijn missie en mijn eigen bedrijf Reis van Geluk om retreats en workshops te organiseren voor iedereen, die zich herkent in mijn verhaal, en voor diegene die het verleden een plek wil geven om door te kunnen gaan naar de toekomst. Met mijn positieve energie en uitstraling ben ik in staat om jullie tijdens de workshops en retreats het “coming home” gevoel te geven. 

En als gastvrouw zorg ik ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt tijdens de retreats en workshops.


Elise Veld, Yogalerares, Coach, Organisator Kintsugi Retreat, Gastvrouw.

Elise Veld, yogalerares, coach, organisator retreat

 Na mijn opleiding tot Maatschappelijk Werker heb ik een aantal jaren in de hulpverlening met name als gezinsbegeleider gewerkt. Tot ik er steeds meer achter kwam dat ik me ontevreden voelde over mijn leven. Ondanks angsten om mijn ‘zekerheden’ kwijt te raken, nam ik de moedige stap om het roer compleet om te durven gooien. Lees baan opzeggen, relatie beëindigen etc.

Door kennismaking met o.a. yoga en mindfulness en na een langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan door voor langere tijd naar Indonesië te gaan, kwam ik meer in contact met mijzelf en mijn eigen waarheid. Op Bali heb ik de yoga docentenopleiding gevolgd. De intensiteit van deze yogaopleiding, waarbij doorzettingsvermogen vereist is, heeft me enorm gegrepen. In korte tijd ervaarde ik wat je door middel van doorzetten en grenzen verleggen kunt bereiken. Niet alleen fysiek maar ook mentaal gaf het een boost aan mijn zelfvertrouwen en energieniveau.

Geïnspireerd kwam ik terug naar Nederland en ben ik mijn eigen bedrijf gestart genaamd Satya Vitaal. Satya betekend “waarheid”. Met Satya Vitaal wil ik anderen inspireren te leven vanuit de eigen innerlijke waarheid, hen te helpen deze te vinden en te behouden in het dagelijks leven. Door te doen wat ik het liefste doe op nuchtere en holistische wijze: yoga en empoweren, inspireren en begeleiden van anderen op ieders persoonlijke weg naar vitaliteit, bewustzijn en balans.

Daarbij kan gedacht worden aan yoga-/ademhalings-/ontspanningslessen, worskhops, coaching en inzichten uit eigen ervaring en intuïtie. Vanwege mijn achtergrond en door middel van mijn positieve energie en persoonlijke aandacht wil ik anderen bekrachtigen en inspireren.