Visie en missie

Tamara Linde


Organisator Retreats, Kintsugi Workshop en Gastvrouw.

Tamara Linde organisator retreat kinstugi workshop reis van geluk

 

Na 5 jaar als ondernemer met passie heel veel Taarten van Geluk te hebben gebakken, en workshops te hebben georganiseerd,  moest ik hier vanwege gezondheidsproblemen mee stoppen. Hoewel succesvol, was het ondernemen een ware zoektocht naar mezelf. Ik ging over mijn eigen grenzen heen en accepteerde dat anderen dat ook bij mij deden.

Ik was de uitvinder van het werkwoord 'pleasen', stond altijd voor iedereen klaar waardoor ik mezelf compleet kwijtraakte.

 

Deze zoektocht begon nadat ik mijn zielsconnectie ontmoette, hij triggerde mij onbewust om mijn eigen ik te zoeken,  wie ik nu echt was. Toen mijn moeder plotseling overleed, mijn volwassen kinderen het ouderlijk huis verlieten, mijn huwelijk zo goed als voorbij was en ik ook mijn bedrijf moest beëindigen, viel mijn heilig huisje in elkaar.

 

Het was in één woord loslaten. Alle overtuigingen, patronen en zekerheden heb ik moeten loslaten. Soms dacht ik de bodem van de put te hebben bereikt en daar kwam weer een weggestopte herinnering. Maar na 2 jaar bewust voor mezelf te hebben gekozen door onder ander bijna een jaar in Zwitserland te hebben gewoond en gewerkt, heb ik mijn zoektocht kunnen volbrengen en ben ik, en nog belangrijker, weet ik wie ik ben; mezelf.

Tijdens mijn transformatie- en rouwproces kwam ik in aanraking met Kintsugi en ontdekte de metafoor met de littekens die we allemaal in ons leven hebben opgelopen en het helen daarvan.

Zo ontstond mijn missie en mijn eigen bedrijf Reis van Geluk om retreats en workshops te organiseren voor iedereen die zich herkent in mijn verhaal, en voor diegene die het verleden een plek wil geven om door te kunnen gaan in het Nu.

Met mijn positieve energie en uitstraling ben ik in staat om jullie tijdens de workshops en retreats het “coming home” gevoel te geven. 

Als coach begeleid ik de Kintsugi workshops op een open en respectvolle manier, zodat jullie op een inspirerende en creatieve wijze je levenservaringen een plaats kunnen geven. Tevens ben ik gastvrouw en zorg ik ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken tijdens de retreats en workshops.