Visie en missie

mijn kintsugi


Tamara Linde organisator retreat kinstugi workshop reis van geluk

Het ondernemen begon in 2013 met mijn bedrijf Taarten van Geluk. Gedurende vijf jaar heb ik met heel veel passie custom made taarten gecreëerd, en workshops georganiseerd. Helaas moest ik door gezondheidsproblemen hiermee stoppen. Hoewel succesvol, was het ondernemen een ware zoektocht naar mezelf. Ik ging over mijn eigen grenzen heen en accepteerde dat anderen dat ook bij mij deden. Ik was de uitvinder van het werkwoord 'pleasen', en stond altijd voor iedereen klaar waardoor ik mezelf compleet kwijtraakte.

 

De zoektocht begon nadat ik mijn zielsconnectie ontmoette, hij triggerde mij onbewust om mijn eigen ik te zoeken, wie ik nu echt was. Toen mijn moeder plotseling overleed, mijn volwassen kinderen het ouderlijk huis verlieten, mijn huwelijk zo goed als voorbij was en ik ook mijn bedrijf moest beëindigen, viel mijn heilige huisje in elkaar.

 

Het was in één woord loslaten. Alle overtuigingen, patronen en zekerheden heb ik moeten loslaten. Soms dacht ik de bodem van de put te hebben bereikt en daar kwam weer een weggestopte herinnering. Maar na 2 jaar bewust voor mezelf te hebben gekozen door onder andere bijna een jaar in Zwitserland te hebben gewoond en gewerkt, heb ik mijn zoektocht kunnen volbrengen en ben ik, en nog belangrijker, weet ik wie ik ben; mezelf.

 

 

Tijdens mijn transformatie- en rouwproces kwam ik in aanraking met Kintsugi en ontdekte de metafoor met de littekens die we allemaal in ons leven hebben opgelopen en het helen daarvan.

Zo ontstond mijn missie en mijn eigen bedrijf Reis van Geluk om Kintsugi workshops en retreats te organiseren voor iedereen die zich herkent in mijn verhaal, en voor diegene die het verleden een plek wil geven om door te kunnen gaan in het heden.

 

Met mijn positieve energie en uitstraling ben ik in staat om jullie tijdens de workshops en retreats het “coming home” gevoel te geven. Ik begeleid de Kintsugi workshops op een open en respectvolle manier, ben down to earth, maar ook kritisch, waardoor jullie op een inspirerende en creatieve wijze alle levenservaringen een klap met de hamer kunnen geven, om daarna de scherven weer te lijmen met goud. Het kunstwerk met de gouden breuklijnen herinnert aan wat ooit is geweest en heeft doorstaan, maar laat uiteindelijk ook jullie grensverleggende veerkracht en schoonheid zien. - Tamara xxx

 

 

Door de jaren heen