Visie en missie

Tamara Linde


Creatief brein achter de Kintsugi Workshops, Organisator Retreats, Coach on the Job en Gastvrouw.

Tamara Linde organisator retreat kinstugi workshop reis van geluk

Na 5 jaar als ondernemer met passie heel veel Taarten van Geluk te hebben gebakken, en taartenworkshops te hebben georganiseerd,  moest ik hier vanwege gezondheidsproblemen mee stoppen. Hoewel succesvol, was het ondernemen een ware zoektocht naar mezelf. Ik ging over mijn eigen grenzen heen en accepteerde dat anderen dat ook bij mij deden.

Ik was de uitvinder van het werkwoord 'pleasen', stond altijd voor iedereen klaar waardoor ik mezelf compleet kwijtraakte.

 

Deze zoektocht begon nadat ik mijn zielsconnectie ontmoette, hij triggerde mij onbewust om mijn eigen ik te zoeken, wie ik nu echt was. Toen mijn moeder plotseling overleed, mijn volwassen kinderen het ouderlijk huis verlieten, mijn huwelijk zo goed als voorbij was en ik ook mijn bedrijf moest beëindigen, viel mijn heilige huisje in elkaar.

 

Het was in één woord loslaten. Alle overtuigingen, patronen en zekerheden heb ik moeten loslaten. Soms dacht ik de bodem van de put te hebben bereikt en daar kwam weer een weggestopte herinnering. Maar na 2 jaar bewust voor mezelf te hebben gekozen door onder andere bijna een jaar in Zwitserland te hebben gewoond en gewerkt, heb ik mijn zoektocht kunnen volbrengen en ben ik, en nog belangrijker, weet ik wie ik ben; mezelf.

Tijdens mijn transformatie- en rouwproces kwam ik in aanraking met Kintsugi en ontdekte de metafoor met de littekens die we allemaal in ons leven hebben opgelopen en het helen daarvan.

Zo ontstond mijn missie en mijn eigen bedrijf Reis van Geluk om retreats en Kintsugi workshops te organiseren voor iedereen die zich herkent in mijn verhaal, en voor diegene die het verleden een plek wil geven om door te kunnen gaan in het heden.

 

Met mijn positieve energie en uitstraling ben ik in staat om jullie tijdens de workshops en retreats het “coming home” gevoel te geven. Ik begeleid de Kintsugi workshops op een open en respectvolle manier, zodat jullie op een inspirerende en creatieve wijze je levenservaringen een plaats kunnen geven. Als gastvrouw zorg ik ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken tijdens de workshops en retreats.

 

 Update september 2022.

Na een periode waarin ik mijn bedrijf vorm heb gegeven in een tijd dat er een pandemie was uitgebroken, heb ik mijn laatste werkopdracht als coach on the job vervuld en afgesloten. Het voelt alsof ik hiermee ook de reset van mijn leven heb volbracht. 

Dit houdt in dat er weer tijd en energie is voor nieuwe creaties en diensten voor iedereen die op mijn pad komt. Het middel zal door reizen zijn. Ik ben het liefst onder de zon en in contact met andere talen en culturen. Het doel is vrouwen in hun kracht te zetten door hen eraan te herinneren dat de creatiekracht in onze buik zit. Alleen zijn we dat vergeten, hebben we dat niet geleerd omdat wij vrouwen 'krachtloos' zijn gemaakt door autoriteiten, kerk, familie, cultuur, etc. Samen met zusters nodig ik vrouwen, dus jou, uit om met ons deze oerkracht weer terug te vinden tijdens de Reis van Geluk Retreat.