Retreats

Een cadeau voor jezelf


Reis van Geluk organiseert retreats voor iedereen die vanuit haar of zijn hart wil leven. Tijdens onze retreats staat jouw hart centraal. Wat zijn jouw grootste hartenwensen? Wat is jouw passie? Wat zijn jouw dromen en verlangens als alles mogelijk zou zijn?

Stel je eens voor hoe het is om hier ruimte voor te maken in je dagelijkse leven, te beginnen met de Reis van Geluk!

Om weer verliefd te worden op het leven en te blaken van energie en levenslust.

 

Het is onze missie om jou te inspireren door weer met een open hart in het leven te staan. Reis van Geluk is een retreat van verschillende dagen op mooie plaatsen in binnen- en buitenland. Tijdens deze week wisselen we inspirerende activiteiten af met rust. We willen je met onze workshops diep in je hart raken, maar waarbij we onze kernwaarden als vertrouwen, respect, humor en persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden. Onze workshops worden gegeven door professionals.

kintsiugi workshop goud lijm gouden littekens perfecte imperfecties reis van geluk retreats binnenland en buitenland

 

Een retreat van Reis van Geluk is een cadeau voor jezelf.

Je gunt het jezelf om 'out of the comfortzone' te stappen, alles voor even achter je te laten, je gezin, je werk en je andere verplichtingen.

Je geeft jezelf een 'me-time' cadeau, tijd waarin jij alle aandacht, knuffels en mooie energie van ons krijgt. Puur omdat je het verdient.

Reis van Geluk heeft verschillende retreats, deze zijn precies naar jouw wensen samengesteld.

Je kunt kiezen uit de Adventure Retreat en de Soulmate Retreat.

 

Een speciale retreat organiseren we voor iedereen in een zielsverwantschap, beter bekend als tweelingzielen en soulmates. Tijdens deze Soulmate Retreat geven we je de mogelijkheid om anderen in een zielsverwantschap te ontmoeten, te herkennen en te steunen. Wij zijn ervaringsdeskundigen en weten hoe goed het is om anderen te ontmoeten, die in dezelfde situatie verkeren en behoefte hebben om hun ervaringen te delen.

Met de Soulmate Retreat onderscheiden we ons van alle andere organisaties.

Adventure


retreat avonturier kintsugi workshop vanuit hart

Maak de avonturier in je los!


Tijdens deze retreat staat het leven vanuit je hart centraal. Wat zijn jouw grootste hartenwensen, dromen en verlangens.

Om weer verliefd te worden op het leven en te blaken van energie en levenslust. En vooral om met een open hart in het leven te staan door de avonturier in je los te maken.

 

 


                                                                                                                                              Lees verder

Soulmate


soulmate retreat kintsugi workshop zielsverwant zielsverwantschap tweelingziel ontmoeten herkennen

Samen ontmoeten en herkennen!


Tijdens deze retreat staat je zielsverwantschap centraal. De ontmoeting met je tweelingziel of soulmate heeft zoveel impact gehad op jou, dat je hele leven op de kop komt te staan. Deze ervaringen te kunnen delen met anderen, geeft je veel vertrouwen in het proces van onthechten en transformeren.