Retreats

Een cadeau voor jezelf


Reis van Geluk organiseert verschillende retreats, die je mag ontvangen als een cadeau voor jezelf. Onze retreats inspireren iedereen die vanuit haar of zijn hart wil leven. Tijdens de retreats staat jouw hart centraal. Wat zijn jouw grootste hartenwensen? Wat is jouw passie? Wat zijn jouw dromen en verlangens als alles mogelijk zou zijn?

Stel je eens voor hoe het is om hier ruimte voor te maken in je dagelijkse leven, te beginnen met de Reis van Geluk!

Om weer verliefd te worden op het leven en te blaken van energie en levenslust.

 

Wat is onze missie?

Het is onze missie om jou te inspireren door weer met een open hart in het leven te staan. We dagen je uit om helemaal in het NU te gaan leven. Om bewust te zijn van de omgeving, de sfeer, de natuur, de mensen om je heen.

Reis van Geluk is een retreat van verschillende dagen op mooie plaatsen in binnen- en buitenland.

Tijdens deze retreats wisselen we inspirerende activiteiten af met rust. We willen je met onze workshops diep in je hart raken, maar waarbij we onze kernwaarden als vertrouwen, respect, humor en persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden. Al onze workshops worden door professionals gegeven.

kintsiugi workshop goud lijm gouden littekens perfecte imperfecties reis van geluk retreats binnenland en buitenland

Out of the comfortzone

Je gunt het jezelf om 'out of the comfortzone' te stappen, alles voor even achter je te laten, je gezin, je werk en je andere verplichtingen.

Je geeft jezelf een 'me-time' cadeau, tijd waarin jij alle aandacht, knuffels en mooie energie van ons krijgt. Puur omdat je het verdient.

Reis van Geluk heeft verschillende retreats, deze zijn precies naar jouw wensen samengesteld.

Je kunt o.a. kiezen uit de meerdaagse retreats; Reis van Geluk Retreat en Go Wild! Retreat.

En de One-Day-Retreats zoals: Kintsugi Yoga Retreat, Free Spirit Retreat en Meet You in Nature.

 

Go Wild!


Maak de avonturier in je los!


Tijdens deze retreat staat het leven vanuit je hart centraal. Wat zijn jouw grootste hartenwensen, dromen en verlangens?

Om weer verliefd te worden op het leven en te blaken van energie en levenslust. En vooral om met een open hart in het leven te staan door de avonturier in je los te maken. 

 

Klik voor meer informatie:

Meet You in Nature


Quest wandeling in Markelo


In het Sjamanisme wordt alles uit de natuur gebruikt, heling met bv. kruiden en andere materialen. Maar ook is er respect voor alles wat leeft, dus wat groeit en bloeit in de natuur. En heeft elk onderdeel een betekenis, een wijsheid die ons wat kan leren over onszelf.  

 

Klik voor meer informatie: