Retreats

Een cadeau voor jezelf


Reis van Geluk organiseert verschillende retreats, die je mag ontvangen als een cadeau voor jezelf. Onze retreats inspireren iedereen die vanuit haar of zijn hart wil leven. Tijdens de retreats staat jouw hart centraal. Wat zijn jouw grootste hartenwensen? Wat is jouw passie? Wat zijn jouw dromen en verlangens als alles mogelijk zou zijn?

Stel je eens voor hoe het is om hier ruimte voor te maken in je dagelijkse leven, te beginnen met de Reis van Geluk!

Om weer verliefd te worden op het leven en te blaken van energie en levenslust.

 

Wat is onze missie?

Het is onze missie om jou te inspireren door weer met een open hart in het leven te staan. We dagen je uit om helemaal in het NU te gaan leven. Om bewust te zijn van de omgeving, de sfeer, de natuur, de mensen om je heen.

Reis van Geluk is een retreat van verschillende dagen op mooie plaatsen in binnen- en buitenland.

Tijdens deze retreats wisselen we inspirerende activiteiten af met rust. We willen je met onze workshops diep in je hart raken, maar waarbij we onze kernwaarden als vertrouwen, respect, humor en persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden. Al onze workshops worden door professionals gegeven.

kintsiugi workshop goud lijm gouden littekens perfecte imperfecties reis van geluk retreats binnenland en buitenland

Out of the comfortzone

Je gunt het jezelf om 'out of the comfortzone' te stappen, alles voor even achter je te laten, je gezin, je werk en je andere verplichtingen.

Je geeft jezelf een 'me-time' cadeau, tijd waarin jij alle aandacht, knuffels en mooie energie van ons krijgt. Puur omdat je het verdient.

Reis van Geluk heeft verschillende retreats, deze zijn precies naar jouw wensen samengesteld.

Je kunt kiezen uit de Go Wild! Retreat en de Soulmate Retreat.

 

soulmade retreat

Een speciale retreat organiseren we voor iedereen in een zielsverwantschap, beter bekend als tweelingzielen en soulmates.

Tijdens deze Soulmade Retreat geven we je de mogelijkheid om anderen in een zielsverwantschap te ontmoeten, te herkennen en te steunen. Wij zijn ervaringsdeskundigen en weten hoe goed het is om anderen te ontmoeten, die in dezelfde situatie verkeren en behoefte hebben om hun ervaringen te delen.

Met de Soulmade Retreat onderscheiden we ons van alle andere organisaties.

Go Wild!


Maak de avonturier in je los!


Tijdens deze retreat staat het leven vanuit je hart centraal. Wat zijn jouw grootste hartenwensen, dromen en verlangens?

Om weer verliefd te worden op het leven en te blaken van energie en levenslust. En vooral om met een open hart in het leven te staan door de avonturier in je los te maken. Met deze inspirerende retreat ga je out of your comfortzone.

 

Klik voor meer informatie:

Free Spirit


Ervaar de hippie vibe


Tijdens de Free Spirit Day retreat laten we je een dag vol magie met een hippie vibe ervaren. We luiden dan het Aquariustijdperk in met een gevoel van feesten en vrijheid.

Hier zijn we zo aan toe na de maanden van lockdown en quarantiane.

 

 

Klik voor meer informatie: