Retreats

Een cadeau voor jezelf


Reis van Geluk organiseert verschillende retreats, die je mag ontvangen als een cadeau voor jezelf. Onze retreats inspireren iedereen die vanuit haar of zijn hart wil leven. Tijdens de retreats staat jouw hart centraal. Wat zijn jouw grootste hartenwensen? Wat is jouw passie? Wat zijn jouw dromen en verlangens als alles mogelijk zou zijn?

Stel je eens voor hoe het is om hier ruimte voor te maken in je dagelijkse leven, te beginnen met de Reis van Geluk!

Om weer verliefd te worden op het leven en te blaken van energie en levenslust.

 

Wat is onze missie?

Het is onze missie om jou te inspireren door weer met een open hart in het leven te staan. We dagen je uit om helemaal in het NU te gaan leven. Om bewust te zijn van de omgeving, de sfeer, de natuur, de mensen om je heen.

Je kiest de retreat die bij je past, van verschillende dagen, meerdaags of one-day, op mooie plekken in binnen- en buitenland.

Tijdens deze retreat wisselen we inspirerende activiteiten af met rust. We willen je met onze bijzondere en inspirerende workshops diep in je hart raken, maar waarbij we onze kernwaarden als vertrouwen, respect, humor en persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden. Alle workshops worden door professionals gegeven met jarenlange ervaring.

 

Ze nemen je al wandelend mee de natuur in, lijmen gebroken scherven met je, trommelen tijdens je sjamanistische healing, maken energetische knopen in je lichaam los en vragen je om open-minded te gaan met kaart- of bottenlezen.

Je begrijpt nu dat onze retreats 'anders dan anders' zijn maar we helpen je om tot de beste versie van jezelf te worden. Je gaat zien, voelen en merken wie je echt bent. Je maakt opnieuw kennis met je authentieke zelf. Je gaat je eigen fundament creëren door bedding in jezelf te voelen, door je creatiekracht vanuit je bekken te laten stromen. Je wordt weer autonoom, precies zoals bedoeld.  Uiteindelijk kan onze retreats voor jou een inspirerende en levensveranderende ervaring worden.   

kintsiugi workshop goud lijm gouden littekens perfecte imperfecties reis van geluk retreats binnenland en buitenland

Out of the comfortzone

Je gunt het jezelf om 'out of the comfortzone' te stappen, alles voor even achter je te laten, je gezin, je werk en je andere verplichtingen. Je geeft jezelf een 'me-time' cadeau, tijd waarin jij alle aandacht, knuffels en mooie energie van ons krijgt. Puur omdat je het verdient. Reis van Geluk organiseert verschillende retreats, deze zijn precies naar jouw wensen samengesteld.

 

Je kunt kiezen uit de meerdaagse retreat:

En de one-day retreat:


Reis van Geluk Zwitserland


De Reis van Geluk Retreat zal je niet alleen prikkelen en triggeren maar ook verwennen en laten onthaasten 

waardoor je met een herboren, positieve energie de volgende stap durft te maken, namelijk leven vanuit je hart, vanuit inspiratie, in verbinding met de aarde en medemens. En nog belangrijker, om met de oerkracht uit je bekkengebied te creëren, je passie te voelen en te volgen, te luisteren naar jezelf. Buiten je comfort zone durven te stappen, zonder angst, door te leven in het nu vanuit jouw vrouwelijke en mannelijke energie.

Spreekt jou deze Reis van Geluk Retreat aan en wil je je laten onderdompelen in een mooie en sprookjesachtige natuur, dan nodig ik je uit om een week bij mij in retraite te komen. In de privé retreat neem ik je mee op het pad van rust, stilte, diepgang, verwondering en uitdaging door de grensverleggende activiteiten. En dit allemaal in een magische omgeving in Berner Oberland, Zwitserland. 

Quest wandeling Markelo


Wist je dat de natuur niet alleen heel mooi en bijzonder is met de seizoenen, vooral hier op het noordelijke halfrond? Maar dat diezelfde natuur met haar bomen, planten, dieren, bergen en zeeën ook jou als wandelaar heel veel kan vertellen. 

In het Sjamanisme wordt alles uit de natuur gebruikt, heling met bv. kruiden en andere materialen. Maar ook is er respect voor alles wat leeft, dus wat groeit en bloeit in de natuur. En heeft elk onderdeel een betekenis, een wijsheid die ons wat kan leren over onszelf. 

Tijdens de Quest Wandeling neem je één vraag in gedachten en gaan we een klein uurtje wandelen in het mooie bos op de Herikerberg in Markelo. In een notitieboekje, die je van ons krijgt, schrijf je alle dingen op, die je opgevallen zijn. Dit kan van alles zijn, bomen, bladeren, stammen, struiken, vogels, dieren, etc. Deze objecten staan ergens voor, ze geven uitleg over ons denken en onze emoties.