Retreats

Een cadeau voor jezelf


Reis van Geluk organiseert verschillende retreats, die je mag ontvangen als een cadeau voor jezelf. Onze retreats inspireren iedereen die vanuit haar of zijn hart wil leven. Tijdens de retreats staat jouw hart centraal. Wat zijn jouw grootste hartenwensen? Wat is jouw passie? Wat zijn jouw dromen en verlangens als alles mogelijk zou zijn?

Stel je eens voor hoe het is om hier ruimte voor te maken in je dagelijkse leven, te beginnen met de Reis van Geluk!

Om weer verliefd te worden op het leven en te blaken van energie en levenslust.

 

Wat is onze missie?

Het is onze missie om jou te inspireren door weer met een open hart in het leven te staan. We dagen je uit om helemaal in het NU te gaan leven. Om bewust te zijn van de omgeving, de sfeer, de natuur, de mensen om je heen.

Je kiest de retreat die bij je past, van verschillende dagen, meerdaags of one-day, op mooie plekken in binnen- en buitenland.

Tijdens deze retreat wisselen we inspirerende activiteiten af met rust. We willen je met onze bijzondere en inspirerende workshops diep in je hart raken, maar waarbij we onze kernwaarden als vertrouwen, respect, humor en persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden. Alle workshops worden door professionals gegeven met jarenlange ervaring.

 

Ze nemen je al wandelend mee de natuur in, lijmen gebroken scherven met je, trommelen tijdens je sjamanistische healing, maken energetische knopen in je lichaam los en vragen je om open-minded te gaan met kaart- of bottenlezen.

Je begrijpt nu dat onze retreats 'anders dan anders' zijn maar we helpen je om tot de beste versie van jezelf te worden. Je gaat zien, voelen en merken wie je echt bent. Je maakt opnieuw kennis met je authentieke zelf. Je gaat je eigen fundament creëren door bedding in jezelf te voelen, door je creatiekracht vanuit je bekken te laten stromen. Je wordt weer autonoom, precies zoals bedoeld.  Uiteindelijk kan onze retreats voor jou een inspirerende en levensveranderende ervaring worden.   

kintsiugi workshop goud lijm gouden littekens perfecte imperfecties reis van geluk retreats binnenland en buitenland

Out of the comfortzone

Je gunt het jezelf om 'out of the comfortzone' te stappen, alles voor even achter je te laten, je gezin, je werk en je andere verplichtingen. Je geeft jezelf een 'me-time' cadeau, tijd waarin jij alle aandacht, knuffels en mooie energie van ons krijgt. Puur omdat je het verdient. Reis van Geluk organiseert verschillende retreats, deze zijn precies naar jouw wensen samengesteld.

 

Je kunt kiezen uit de meerdaagse retreats:

En de one-day retreat:

 

Reis van Geluk


De Reis van Geluk Retreat zal je niet alleen prikkelen en triggeren maar ook verwennen en laten onthaasten waardoor je met een herboren, positieve energie de volgende stap durft te maken, namelijk leven vanuit je hart, vanuit inspiratie, in verbinding met de aarde en medemens. En nog belangrijker, om met de oerkracht uit je bekkengebied te creëren, je passie te voelen en te volgen, te luisteren naar jezelf. Buiten je comfort zone durven te stappen, zonder angst, door te leven in het nu vanuit jouw vrouwelijke en mannelijke energie.

Kintsugi Retreat


De Kintsugi Retreat is de retreat waar je met jezelf in verbinding gaat. Waar je als tweelingziel, nieuwetijdsgeliefde, soulmate of lichtwerker jezelf op nummer één gaat zetten. Want in deze retreat gaat het niet over de andere, niet over hem of haar, niet over jullie connectie, jullie verhaal, nee, tijdens de Kintsugi Retreat maak je opnieuw kennis met jezelf, je maakt contact met je hart en je ziel, met je lichaam verbonden aan je kracht en je innerlijk kind. Zodat je weer in balans komt.

 


Go Wild!


Tijdens deze retreat in Zwitserland staat het leven vanuit je hart centraal. Wat zijn jouw grootste hartenwensen, dromen en verlangens?

Om weer verliefd te worden op het leven en te blaken van energie en levenslust. En vooral om met een open hart in het leven te staan door de avonturier in je los te maken. 

 

Meet You in Nature


In het Sjamanisme wordt alles uit de natuur gebruikt, heling met bv. kruiden en andere materialen. Maar ook is er respect voor alles wat leeft, dus wat groeit en bloeit in de natuur. En heeft elk onderdeel een betekenis, een wijsheid die ons wat kan leren over onszelf. Stel daarom je vraag en de natuur geeft jou haar antwoord.