Teksten

Met het ontwikkelen van het Kintsugi Traject, waarmee ik een combinatie aanbied van Kintsugi en persoonlijke coaching voor mannen en vrouwen die zichzelf zijn kwijtgeraakt tijdens de echtscheiding, heb ik me meer en meer verdiept in een oeroude natuurkennis. Al op jonge leeftijd kwam ik door mijn Indische achtergrond in aanraking met de spirituele wijsheden van mijn voorouders. Als autodidact heb ik me de oude kennis van de Indonesische Guna Guna* eigengemaakt. (*witte magie of stille kracht).

Deze natuurkennis is net als het Sjamanisme een oude, van generatie op generatie, overgedragen spirituele begeleiding waarbij alle elementen uit het dieren-, stenen- en plantenrijk worden gebruikt. Steeds vaker combineer ik tijdens de workshops de oude wijsheden vanuit Guna Guna met die van de modernere Kintsugi.

 

Zo ontstond uiteindelijk mijn missie en mijn eigen bedrijf Reis van Geluk om Kintsugi workshops en anders-dan-anders retreats te organiseren voor iedereen die zich herkent in mijn verhaal, en voor diegene die het verleden een plek wil geven om door te kunnen gaan in het heden.