Kintsugi Traject

Choose your heart, piece by piece.


 

Het is de tweede dag van een nieuw jaar. 2024 is amper begonnen, de feestdagen zijn net achter de rug, de knuffels en de beste wensen zijn bijna opgedroogd, het beddengoed van de logeerbedden draait al in de wasmachine en de agenda ligt weer open voor nieuwe afspraken, voor de leuke en minder leuke, de verplichtingen en het werk roepen weer.

Het is duidelijk... we zijn weer begonnen. 

 

Heb jij weer volop energie om je taken op te pakken of waren de vrije dagen te kort en voelt je lichaam aan alsof het nog wel 4 weken rust kan gebruiken? Want dat is wat ik om me heen hoor, het verlangen naar rust, naar vakantie en zon, heel veel zon. Je bent moe, uitgeput, omdat je jarenlang in de overlevingsstand hebt gestaan. Je houdt al jaren alle ballen hoog, in je leven, in je gezin, of in je werk, het kost steeds meer energie om jouw complete plaatje, het mooie plaatje voor de buitenwereld, intact te houden. Je bent eigenlijk nog maar een paar stappen verwijderd van een burn-out, en dan….?

Uit ervaring weet ik dat je dan heel ver verwijderd bent van jezelf, van je kracht om overeind te blijven staan, en de energie om gewoon door te gaan, alsof er niets aan de hand is, niets is gebeurd. Net op tijd kun je misschien accepteren dat het zo niet langer gaat, dat er iets moet gebeuren om niet om te vallen. Je lichaam schreeuwt om rust, je hart om zelfliefde, alleen je hoofd moet nog omdraaien naar het inzicht dat je het niet meer kunt volhouden, dat het tijd is om voor jezelf te kiezen.


 

Ik heb het bijzondere Kintsugi Traject ontwikkeld, waarin je weer helemaal bij jezelf mag komen. Ben jou als ervaringsdeskundige bijna alle stappen voorgegaan. Noem jouw trauma, en ik weet in vele gevallen waar je doorheen bent geweest. Wat het met je heeft gedaan, maar ook hoe je het kunt accepteren en omdraaien tot een kracht. Want dat ben jij, een mooi en krachtig persoon. En ik wil graag dat jij dat ook zo voelt.

 

Met het Kintsugi Traject begeleid ik je gedurende drie maanden door persoonlijke coaching en creatieve workshops. Ik bied een compleet pakket aan, waarmee je levenservaringen en trauma's kunt aanpakken, accepteren en loslaten. Zowel de krassen op je ziel als de littekens op je lichaam. Om daarna de kracht te leren halen uit jezelf, zelfliefde te voelen en ruimte te hebben om je leven opnieuw in te vullen. 

 

Ik neem je al wandelend mee de natuur in, lijm gebroken servies met je, en vraag je om open-minded te zijn met het lezen van je breuklijnen en scherven. Je begrijpt nu dat mijn coaching  'anders dan anders' is, maar ik help je om de beste versie van jezelf te worden. Je gaat zien, voelen en ontdekken wie je echt bent. Je maakt opnieuw kennis met je authentieke zelf. Je gaat je eigen fundament creëren door bedding in jezelf te voelen, door je creatiekracht vanuit je bekken en buik te laten stromen. Je wordt weer autonoom, precies zoals het bedoeld is.

De zelfliefde die je hierdoor laat groeien maakt je sterker en bewuster, waardoor je meer voor jezelf kiest en niet als pleaser de wensen van de ander wil vervullen. Jouw sensitiviteit, jouw gevoeligheid wordt een kracht, vooral om je grenzen te kunnen stellen, en om te kunnen invoelen wat voor jou belangrijk is, zonder te willen aanpassen, of bang te zijn voor een afwijzing.

 

Het Kintsugi Traject is een persoonlijke begeleiding voor jou, die zelfbewust is van zijn of haar levenservaringen en deze wil herkennen, doorleven en bedanken, omdat het ook inzichten heeft gegeven. Om het uiteindelijk achter zich te kunnen laten, en vandaar positief door te gaan in het heden met je leven. De kracht die je hebt hervonden in jezelf gebruik je nu om autonoom te blijven en daarnaast anderen tot voorbeeld te zijn.  

Uiteindelijk gaat het traject voor jou een inspirerende en levensveranderende ervaring worden. - Tamara xxx 

 


Dit Kintsugi Traject is speciaal voor mensen na een echtscheiding.