Kintsugi Workshop

Kintsugi is inspirerend, creatief en verbindend


Kintsugi Workshop

gouden littekens lijmen met kintsugi ,  reis van geluk , kintsugiworkshop, rouw en verlies,

Met Reis van Geluk organiseer ik inspirerende en creatieve Kintsugi workshops. Sinds 2017 heb ik als pionier de bijzondere Kintsugi Workshop ontwikkeld, die jou op een inspirerende manier bewust laat worden van je levens- ervaringen. Door op een creatieve manier bezig te zijn met je opgelopen littekens, kun je deze door Kintsugi als het ware repareren en zichtbaar maken.

Want de kerngedachte van Kintsugi is dat gebroken en  beschadigingen erbij horen. Je kunt je hele leven thuis blijven, dan weet je zeker dat je weinig zal overkomen. Maar als je dingen doet, dromen najaagt, van mensen houdt, leeft, je ontwikkelt en fouten maakt, dan ontkom je er niet aan dat je af en toe stuk gaat. En als je in scherven ligt, lijm ze dan liefdevol en zorgvuldig met goud. Zodat de gouden lijntjes jouw veerkracht en schoonheid laten zien. 


Kintsugi Traject

kintsugi traject echtscheiding alimentatie vrijheid reis van geluk

Het Kintsugi Traject is speciaal voor gescheiden vrouwen en mannen, die na een gelukkige of iets minder gelukkige relatie in een echtscheiding zijn gekomen en daarbij zichzelf volledig zijn kwijtgeraakt.

Nu je na jaren alles weer een beetje op de rit lijkt te hebben, kom je erachter dat je geen energie meer hebt om goed voor jezelf te zorgen. Je houdt alle ballen hoog, in je leven, in je gezin, of in je werk, het kost steeds meer energie om jouw complete plaatje, het mooie plaatje voor de buitenwereld, intact te houden. Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van een burn-out, en wat dan….? 

Ik heb dit bijzondere Kintsugi Traject ontwikkeld, waarin je weer helemaal bij jezelf mag komen. Ben jou als ervaringsdeskundige bijna alle stappen voorgegaan. Noem jouw verdriet, boosheid of trauma, en ik weet in vele gevallen waar je doorheen bent geweest. Wat het met je heeft gedaan, maar ook hoe je het kunt accepteren en omdraaien tot een kracht. Want dat ben jij, je bent geen slachtoffer van je ex-partner, maar een krachtig persoon. En ik wil graag dat jij dat ook zo voelt. - Tamara xxx