Soulmade Retreat

andere soulmates ontmoeten en herkennen


Onze Soulmade Retreat is de retreat om andere soulmates in zielsverwantschap te ontmoeten en herkennen.

Voor de meesten was het ontmoeten van je zielsverwant een slag bij heldere hemel. Je had toch alles op de rit, je relatie of het single zijn, je gezin, je was tevreden met je werk, had een fijn en overzichtelijk leven. En toen ontmoette je degene die alles op de kop zette, niks was meer zeker, je wist niet meer waar je mee bezig was. Er was na de ontmoeting niets anders waar je nog aan dacht. Het was zeker geen aardse verliefdheid, het ging gewoon tegen elke logica in. Het voelde meer als een onvoorwaardelijke liefde, die je kent als de liefde tussen ouder en kind. 

Jouw omgeving begreep jou niet meer en jij jezelf al helemaal niet. 
Vaak genoeg vroeg je je af wat jou was overkomen? En als je een zielsverwantschap al een beetje kon begrijpen, wist je nog niet dat het ergste nog moest  komen.
soulmate retreat binnen en buitenland zielsverwantschap zielsverwant ontmoeten en herkennen tweelingziel zielenmaatje kintsugi workshop

soulmate in retreat en Persoonlijke groei

Je komt een soulmate (ook tijdens de retreat) tegen voor je bewustzijns- en persoonlijke groei. 
Na de eerste kennismaking en de ‘honeymoon’ fase komen er scheurtjes in jullie relatie, jij wilt het allemaal vasthouden, de andere daarentegen zet jou steeds verder op afstand. Er is angst, bij jullie allebei. En zonder dat je het zag aankomen, word je gekwetst door de andere en is de relatie voorbij. Tenminste dat lijkt zo, want pas dan begint een proces van aantrekken en afstoten, allemaal bedoelt om je patronen en overtuigingen los te laten. Volledig te onthechten van alles wat eerst zo belangrijk was. Een complete transformatie.
Dit is een zielsverwantschap, een connectie tussen zogenoemde tweelingzielen of soulmates. Velen hebben er van gehoord of gelezen,  maar weinigen hebben het zelf ervaren.
soulmate retreat binnen en buitenland zielsverwantschap zielsverwant ontmoeten en herkennen tweelingziel zielenmaatje kintsugi workshop

In de soulmade retreat zal je ontmoeten en herkennen

Tijdens de Soulmade Retreat zal je anderen in een zielsverwantschap ontmoeten en herkennen. Alleen al het delen van de verhalen zal je een gevoel geven van thuiskomen. Het zal je connectie ruimte geven.

We hebben een combinatie gemaakt van mooie en inspirerende workshops en activiteiten gericht op de zintuigen en meditatieve rust. 
Tijdens de speciale zintuigen workshops, zoals: Storytelling, Art en Expressie, Muziek, Mindfulness, of Stiltewandeling is het delen van je ervaringen, het ontvangen van begrip en steun een belangrijk doel van deze retreat.
De contacten zullen je veel energie geven en een basis om vol vertrouwen verder te gaan met je persoonlijke- en bewustzijnsgroei, want uiteindelijk is dat de reden van je zielsverwantschap

Klik hier voor meer informatie over het programma van de aankomende Soulmade Dag Retreat op 8 augustus 2020.