Go Wild! Retreat

De retreat om de avonturier in je los te maken


 

Je wilt je droom leven, maar je weet niet hoe dit concreet te maken. Je hang naar avontuur wordt tegengehouden door je gezin, werk en andere verantwoordelijkheden, maar misschien ook wel door een burn-out, rouw na een verlies, een angst of een gebrek aan eigenwaarde.

Je kijkt ernaar uit om je weer te gaan verwonderen, om volledig te vertrouwen op jouw intuïtie, impulsen en op de stem van jouw hart.

Je droomt over vrijheid, over een leven waarin je alles mag ontvangen wat jij nodig hebt voor jouw ontwikkeling en er dan ook echt helemaal voor te gaan!

Een leven waarin je je helemaal mag over geven aan de tekens op jouw pad en de controle steeds meer mag loslaten

 

adventure retreat binnenland buitenland loslaten out of the comfortzone reis van geluk

We inspireren jou om vanuit je hart te leven.

Tijdens de Go Wild! Retreat gaan we samen met jou en je dromen aan de slag. 

We gaan door al jouw zintuigen te prikkelen, je weer vertrouwen laten krijgen in jezelf. Je gaat je grenzen opzoeken en voelen dat je leeft.

Het vraagt namelijk moed en lef om uit je comfortzone te stappen en eerlijk naar jezelf te durven kijken.  Door eerlijk te zijn kun je nieuwe ontdekkingen doen. Je laat de avonturier boven komen en leert deze nieuwe kant van jezelf in je dagelijks leven te integreren.  En zeker niet meer terug te willen in de comfort zone.   

We hebben een combinatie gemaakt van mooie en inspirerende workshops en activiteiten gericht op de zintuigen en meditatieve rust. Hierdoor ga je bewust op een diepgaande reis naar jezelf. 

 

adventure retreat binnenland buitenland loslaten out of the comfortzone reis van geluk

 

Het programma is samengesteld om jou dichter bij jezelf te laten komen, om te kunnen ontspannen en je sterker te maken.

De speciale zintuigen workshops zijn: Extreme Sports, Paragliding, Art en Expressie en Hiking. 

Deze workshops zijn gericht op het ontdekken van je talenten en wat je echt wilt en/of mist in je huidige leven. Gecombineerd met het verkrijgen van inzichten die je weerhouden om vanuit je hart te leven.

De Go Wild! Retreat zal je niet alleen prikkelen en triggeren maar ook verwennen en laten onthaasten waardoor je met herboren positieve energie de volgende stap durft te maken in je leven, namelijk leven vanuit je hart en luisteren naar jezelf. En vooral leven in het Nu naar jouw Waarheid.

 

Al onze workshops worden gegeven door professionals, die jarenlange ervaring hebben in hun vak en je graag meenemen op deze Reis van Geluk.