Programma Reis van Geluk Retreats

Het is onze missie om jou te inspireren


Het is onze missie om jou te inspireren. Het programma van Reis van geluk Retreats is samengesteld om jou dichter bij jezelf te laten komen, om te kunnen ontspannen en je sterker te maken.

Elke retreat heeft speciale zintuigen workshops en kunnen per locatie verschillen.

 

De workshops van de Go wild! en soulmate retreat.

Alle workshops tijdens de Go Wild! -en Soulmate Retreat zijn gericht op het ontdekken van je talenten en wat je echt wilt en/of mist in je huidige leven. Gecombineerd met het verkrijgen van inzichten die je leren om vanuit je hart te leven.

De Reis van Geluk Retreat zal je niet alleen prikkelen en triggeren maar ook verwennen en laten onthaasten waardoor je met herboren positieve energie de volgende stap durft te maken, namelijk leven vanuit je hart en nog belangrijker, luisteren naar jezelf. Buiten je comfortzone durven te stappen. Maar vooral, om te leven in het Nu naar jouw Waarheid.

Inspirerende retreat workshops

We hebben de volgende inspirerende workshops ontwikkeld voor de Go Wild! Retreat en Soulmate Retreat:

Yoga

Yoga heeft een positieve invloed op lichaam en geest, het kan daarom je leven verrijken.

paragliding

Paragliding leert je om de controle los te laten, je over te geven aan de elementen en het vertrouwen van de ander. Je verruimt letterlijk je zicht. 

Mindfulness

Mindfulness helpt je om bewust in het leven te staan en leert je te luisteren naar de signalen van je lichaam en geest.

Kintsugi

Kintsugi is een kunstvorm, die je creativiteit de ruimte geeft, waardoor je open-minded ten opzichte van je blokkades gaat staan.

Hiking

Hiking is de manier om bewust te worden van de omgeving en de natuur, het brengt je in een gemoedstoestand die vrij is van stress.

Expressie op papier

Expressie op papier is een belangrijke  zintuigentool om je gevoelens of mening weer te geven. Het zorgt ervoor dat je openheid kan geven over jezelf. 

Cooking

Cooking leert je om bewust voor gezonde voeding te kiezen, waarbij je lichaam en je geest weer goed voelen.

Extreme's sports

Extreme Sports (Iceman techniek) is het overgaan van grenzen, het loslaten van het denken in beperkingen en controle krijgen over je lichaam, ademhaling en geest. 

 

Al onze workshops worden gegeven door professionals, die jarenlange ervaring hebben in hun vak en je graag meenemen op deze Reis van Geluk.