Programma Retreats

Het is onze missie om jou te inspireren


Retreat is het Engelse woord voor retraite en betekent letterlijk; je terug trekken. Een retreat staat voor een periode waarin je tijd voor jezelf neemt, om te reflecteren, te verdiepen en te vertragen. Je stapt hierbij even uit je dagelijkse leven met alle verplichtingen en neemt hiervan een tijdje letterlijk afstand. Alle aandacht gaat even naar jou in plaats van je omgeving. Het liefst doe je dit met zo min mogelijk tot geen afleiding zoals mobiel of laptop. Je kunt in deze periode nieuwe inzichten opdoen waardoor je persoonlijk groeit en dichter bij jezelf en je hart komt.

 

retreat binnenland en buitenland terug trekken reflecteren verdiepen vertragen persoonlijke groei rust

Programma 

Reis van Geluk verzorgt 6-daagse thema retreats met workshops die je zintuigen prikkelen door Yoga, Mindfulness,  Art,  Hiking, Expressie en Cooking.

Yoga heeft een positieve invloed op lichaam en geest, het kan daarom je leven verrijken.

Mindfulness helpt je om bewust in het leven te staan en leert je te luisteren naar de signalen van je lichaam en geest.

Art geeft je creativiteit de ruimte, waardoor je open-minded ten opzichte van je blokkades gaat staan.

Hiking is de manier om bewust te worden van de omgeving en de natuur, het brengt je in een gemoedstoestand die vrij is van stress.

Expressie is een belangrijke  zintuigentool om je gevoelens of mening weer te geven. Het zorgt ervoor dat je openheid kan geven over jezelf. 

En Cooking leert je om bewust voor gezonde voeding te kiezen, waarbij je lichaam en je geest weer goed voelen.

 

Al onze workshops worden door professionals gegeven, die jarenlange ervaring hebben en je hierbij graag begeleiden.

 

retreat binnenland en buitenland terug trekken reflecteren verdiepen vertragen persoonlijke groei rust zes zintuigen

Naast de 6-daagse retreats organiseren we ook kortere retreats. Met de 3-daagse retreats willen we toekomen aan de vraag om in een short-time volledig ondergedompeld te worden in een ruimte van rust, bezinning en openbaring.

Ook hier geldt dat zowel de Adventure Retreat als de Soulmate Retreat je ondersteunt in het openen en leven vanuit je hart en het kunnen delen en ervaren van steun door anderen.