Soulmate Retreat

soulmate ontmoeten en herkennen


De Soulmate Retreat is de retreat om andere zielsverwanten te ontmoeten en herkennen.

Voor de meesten was het ontmoeten van je zielsverwant een slag bij heldere hemel. Je had toch alles op de rit, je relatie, je gezin, je was tevreden met je werk, had een fijn en overzichtelijk leven. En toen ontmoette je degene die alles op de kop zette, niks was meer zeker, je wist niet meer waar je mee bezig was. Er was na de ontmoeting niets anders waar je nog aandacht. Het was zeker geen aardse verliefdheid, het ging gewoon tegen elke logica in. Het voelde meer als een onvoorwaardelijke liefde, die je kent als de liefde tussen ouder en kind. 

Jouw omgeving begreep jou niet meer en jij jezelf al helemaal niet. 
Vaak genoeg vroeg je je af wat jou was overkomen? En als je een zielsverwantschap al een beetje kon begrijpen, wist je nog niet dat het ergste nog moest  komen.
soulmate retreat binnen en buitenland zielsverwantschap zielsverwant ontmoeten en herkennen tweelingziel zielenmaatje kintsugi workshop

soulmate retreat en Persoonlijke groei

Je komt een soulmate (ook tijdens de retreat) tegen voor je bewustzijns- en persoonlijke groei. 
Na de eerste kennismaking en de ‘honeymoon’ fase komen er scheurtjes in jullie relatie, jij wilt het allemaal vasthouden, de andere daarentegen zet jou steeds verder op afstand. Er is angst, bij jullie allebei. En zonder dat je het zag aankomen, word je gekwetst door de andere en is de relatie voorbij. Tenminste dat lijkt zo, want pas dan begint een proces van aantrekken en afstoten, allemaal bedoelt om je patronen en overtuigingen los te laten. Volledig te onthechten van alles wat eerst zo belangrijk was. Een complete transformatie.
Dit is een zielsverwantschap, een connectie tussen zogenoemde tweelingzielen of soulmates. Velen hebben er van gehoord of gelezen,  maar weinigen hebben het zelf ervaren.
soulmate retreat binnen en buitenland zielsverwantschap zielsverwant ontmoeten en herkennen tweelingziel zielenmaatje kintsugi workshop

In de soulmate retreat zal je ontmoeten en herkennen

Tijdens de Soulmate Retreat zal je anderen in een zielsverwantschap ontmoeten en herkennen. Alleen al het delen van de verhalen zal je een gevoel geven van thuiskomen. Het zal je connectie ruimte geven.

We hebben een combinatie gemaakt van mooie en inspirerende workshops en activiteiten gericht op de zintuigen en meditatieve rust. 
Tijdens de speciale zintuigen workshops; Yoga, Art en Expressie, Mindfulness, en Hiking is het delen van je ervaringen, het ontvangen van begrip en steun een belangrijk doel van deze Soulmate Retreat.
De contacten zullen je veel energie geven en een basis om vol vertrouwen verder te gaan met je persoonlijke- en bewustzijnsgroei, want uiteindelijk is dat de reden van je zielsverwantschap