Life Changing Traject

i don't need you to fix me, i need you to love me and hold space while i heal myself


 

In case you don’t know, my dear,

you are not lazy, unmotivated, or stuck.

After years of living your life in survival mode,

you are exhausted. There is a difference. ~ Nakeia Homer.

 

Herken je jezelf in bovenstaande quote van Nakeia Homer? Je houdt al jaren alle ballen hoog, in je leven, in je gezin, of in je werk, het kost steeds meer energie om jouw complete plaatje, het mooie plaatje voor de buitenwereld, intact te houden. Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van een burn-out, en dan….? 

 

“There’s a difference” want het feit dat deze quote jou raakt, geeft al het keerpunt aan. Je voelt aan je hele lichaam dat je het niet meer zo wilt, het ook niet meer kunt volhouden. 

 

Ik heb deze bijzondere Life-Changing Traject ontwikkeld, waarin je weer helemaal bij jezelf mag komen. Ben jou als ervaringsdeskundige bijna alle stappen al voorgegaan. Noem jouw trauma, en ik weet in vele gevallen waar je doorheen bent geweest. Wat het met je heeft gedaan, maar ook hoe je het kunt accepteren en omdraaien tot een kracht. Want dat ben jij, je bent geen slachtoffer, maar een krachtig persoon. En ik wil graag dat jij dat ook zo voelt.

 


Met het Life-Changing Traject begeleid ik je gedurende een half jaar door persoonlijke coaching en creatieve workshops. In samenwerking met twee professionals, Ronaldy, die lichaamsgerichte Sjamanistische healing doet en Martha, met haar praktijk voor Integrale Massagetherapie, bied ik een compleet pakket aan, waarmee je levenservaringen en trauma's kunt aanpakken, accepteren en loslaten. Zowel de krassen op je ziel als de littekens op je lichaam. Om daarna de kracht te leren halen uit jezelf, zelfliefde te voelen en ruimte te hebben om je leven opnieuw in te vullen. 

 

We nemen je al wandelend mee de natuur in, lijmen gebroken scherven met je, trommelen tijdens je sjamanistische healing, masseren energetische knopen in je lichaam los en vragen je om open-minded te gaan met kaart- of bottenlezen.

Je begrijpt nu dat onze coaching  'anders dan anders' is, maar we helpen je om de beste versie van jezelf te worden. Je gaat zien, voelen en ontdekken wie je echt bent. Je maakt opnieuw kennis met je authentieke zelf. Je gaat je eigen fundament creëren door bedding in jezelf te voelen, door je creatiekracht vanuit je bekken en buik te laten stromen. Je wordt weer autonoom, precies zoals het bedoeld is.  

 

 

De volgende workshops zijn onderdeel van het Life-Changing Traject:

 • Coaching helpt je bewust in het leven te staan en leert je omdenken en inzichten verkrijgen.
 • Kintsugi is een oude Japanse kunstvorm, waarbij je open-minded ten opzichte van je blokkades gaat staan. Het is loslaten en opbouwen tegelijk. De scherven van je levenservaringen weer lijmen met goud, en de gouden breuklijnen omarmen als onderdeel van je groeiproces. Kintsugi helpt je om bewust in het leven te staan en leert je omdenken.
 • Quest wandeling is de manier om een persoonlijke vraag beantwoord te krijgen door de natuur. Door bewust te zijn van de omgeving, de bomen, planten en de dieren wordt de natuur je spiegel.
 • Expressie op papier is een belangrijke  zintuigentool om je gevoelens of mening weer te geven. Het zorgt ervoor dat je openheid kan geven over jezelf. 
 • Bones reading is de oudste manier van spirituele begeleiding in de wereld. Door botten te gooien om een antwoord te krijgen op je vraag, vertelt de ligging van de botten en hun functie (been- en schouderbot, rib, tand, etc.) het metaforische van je antwoord. In het Sjamanisme en de oude Indonesische kracht Guna Guna* wordt Bones Reading gebruikt om contact te maken met de voorouders. Het laat een ander perspectief zien, met begeleiding uit de natuur, het opent het hart en bekrachtigt de transformatie. (*Witte Guna Guna) 
 • Hexagram coaching is het verbinden van jouw chakra's, de punten in het Hexagram. De twee driehoeken, welke staan voor het mannelijke met de punt naar boven en het vrouwelijke met de punt naar beneden, komen in balans, daarvoor laten we oude patronen los, herkennen we onze familiepatronen en richten we ons op onze missie vanuit het hart.
 • Sjamanistische healing helpt je patronen loslaten, die al generaties lang in je familielijnen vastzitten. Het geeft inzichten en maakt ruimte voor een nieuw pad.
 • Integrale massage is een diepgaande massagevorm die je lichaam ondersteunt de balans te herstellen, om ontspanning en vitaliteit te ervaren. Het activeert de zelf helende kracht van je lichaam door vastgezette trauma te herkennen en met liefde te helen.

 

Het Life-Changing Traject is een persoonlijke begeleiding voor jou als man en vrouw, die zelfbewust is van zijn en haar levenservaringen en deze wil herkennen, doorleven en bedanken, omdat het ook inzichten heeft gegeven. Om het uiteindelijk achter zich te kunnen laten, en vandaar positief door te gaan in het heden met je leven. De kracht die je hebt hervonden in jezelf gebruik je nu om autonoom te blijven en daarnaast anderen tot voorbeeld te zijn.  

Uiteindelijk gaat het voor jou een inspirerende en levensveranderende ervaring worden. - Tamara xxx

 


Je weet het zeker, het is nu tijd om te beginnen!

Welke stappen gaan we nemen? 

 1. Een vrijblijvend telefonisch intake gesprek van 20 minuten, om te onderzoeken of we bij elkaar passen. Tenslotte gaan we heel intensief met elkaar om en willen we allebei duidelijk hebben wat elkaars verwachtingen zijn.
 2. Je ontvangt van mij een voorstel met alle workshops, healingen en telefonische contacten voor de komende 6 maanden.
 3. We hebben 13 contactmomenten, waarvan één intake gesprek, de vragenlijst en drie tussentijdse gesprekken per telefoon, drie Kintsugi Workshops en drie coachingssessies en twee healingen. Na afloop ontvang je per mail een verslag van je gehele traject, ondersteund door foto's.
 4. Na akkoord plannen we het gehele traject in onze agenda, zodat je weet wanneer en waar je aan toe bent.

Welke investering ga je doen?

Life Changing Traject

Met het Life-Changing Traject begeleid ik je gedurende 6 tot 8 maanden door persoonlijke coaching en creatieve workshops. Ik bied een compleet pakket aan, waarmee je levenservaringen en trauma's kunt aanpakken, accepteren en loslaten. Zowel de krassen op je ziel als de littekens op je lichaam. Om daarna de kracht uit jezelf te leren halen, zelfliefde te voelen en ruimte te hebben om je leven opnieuw in te vullen. 

 

Life Changing Traject

13 sessies

 

 Inclusief vrijblijvend intake gesprek van 20 minuten.

Kintsugi- en creatieve workshops. Sjamanistische healing en Integrale massage. Quest wandeling.

Inclusief telefonische contacten. Verslag met foto's. 

 

 De duur is in onderling overleg, maar voor het beste resultaat houden we minimaal 2 weken tussen de sessies, gedurende 6 maanden.

 

De locatie is in Markelo Ov, waar we het dichts bij de natuur zijn, gelegen in het bos, 

waar het altijd minder regent dan in de omgeving door de hogere ligging, en waar het enige geluid dat je hoort dat van de vogels is.

 

 

 

Maak jij opnieuw contact jij met je innerlijke kracht? De bijzondere workshops en activiteiten brengen je weer terug bij jezelf, bij wie je was of moest zijn.

€ 1.845,00

 • Beschikbaar

De totale investering is €1845,00 in één keer vooraf te betalen of in 4 maandelijkse termijnen van €465,00.

Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.