Kintsugi voor Therapeuten en Coaches

Laten we samen Kintsugi verspreiden


Je geeft al langere tijd met jouw praktijk ondersteuning aan jouw cliënten. De methode die je hierbij gebruikt is nog steeds goed genoeg maar je bent ook Kintsugi, de oude Japanse kunstvorm tegengekomen. Deze creatieve therapievorm met haar metaforische werking zou een mooie toevoeging zijn aan jouw praktijk. 

 

Ik kan je hierbij helpen door je de technieken te leren en de materiaalkeuzes te laten zien. Ook laat ik je zelf ondervinden wat Kintsugi kan betekenen voor iemands levenservaringen.

Tijdens de Kintsugi workshop voor Therapeuten en Coaches geef ik je de complete inzage in het metaforische van Kintsugi. Na afloop heb je een basis aan kennis, waarmee je jouw cliënten verder kunt brengen op hun levenspad. De workshop zal ongeveer 2 uren duren.

 

Kintsugi voor Therapeuten & Coaches

· Datum: In overleg

· Plaats:  Markelo of op locatie in binnen- en buitenland.

· Kosten: € 150,00 excl. BTW per persoon. 

(Excl. evt. reiskosten)

 

 

Wil je eerst zelf willen ervaren wat de Kintsugi energie is, om erachter te komen of je als coach of therapeut jouw cliënten kunt ondersteunen met behulp van deze energie, dan kun je de workshop Kintsugi met Coach volgen, waarin we samen, één op één, de diepte in gaan om jouw levenservaringen met Kintsugi te repareren en mooier te maken door de scherven te lijmen met goud. Deze Kintsugi workshop duurt ongeveer 3 uren.

  • Datum: In overleg.
  • Plaats: Markelo of op locatie in binnen- en buitenland
  • Kosten voor de workshop Kintsugi met Coach: €150,00 excl. BTW per persoon. (Excl. evt. reiskosten).

 

Mocht je voor de combinatie van beide Kintsugi workshops kiezen, dan zijn de totale kosten €225,00 excl. BTW per persoon.

We beginnen dan met het technische gedeelte van de Kintsugi voor Therapeuten en Coaches en in de middag ga je het zelf ervaren d.m.v. de Kintsugi met Coach workshop. Naast koffie en thee met lekkers, hebben we een lichte vegetarische lunch.

Na afloop van deze compleet verzorgde Kintsugi workshop kun je de Kintsugi techniek in jouw praktijk toepassen.

 

Alle gebruikte materialen inclusief keramiek zijn inbegrepen. De kennis over de Kintsugi techniek en methodes worden vrij beschikbaar gesteld.

 

 

Vul voor meer informatie het contactformulier in.